Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
 1. Minden esetre az innovó az elemcsere után működik és jöhet a Novo Nordisk, hogy mit kellett volna másképp csináljanak, azért, hogy az ilyen magamfajta amatőr ezermesterek ne tudják benne kicserélni az elemet.
  Van egy szakmai alapelv: Amit összeraktak, azt szét is lehet szedni.
  Ami szétszerelhetetlen, ahhoz több idő kell! ( nekem egy innovo kellet, hogy kiismerjem a szerkezetet, Édesanyámét "beáldoztam"))
  De: Ami működik, az el is fog romlani! Ez a Novo Nordisknak szól ( kb 3-4 évig bírták)
  Biztos, hogy a legrosszabb időpontban ( Murphy törvénye)
  Ilyen alapállásból fogtam neki, és sikerült.
  Kár, hogy mindenkitől begyűjtötték a régieket egy új Novopen ajándékkal, ( EZ NAGYRA BECSÜLENDŐ A CÉGTŐL) így nem tudok konzultálni egy magamfajta ezermesterrel, mert nincs miben elemet cserélni.
  Ugyanakkor több embernek,- hogy finoman fogalmazzak - végzetesen ártottak a gyártás megszüntetésével.
  Veszélyes hulladékként megsemmisítették az összeset, a feledékenyek, vagy elfoglaltak pedig írják a hűtőszekrény-mágnes noteszébe, hogy mikor mit adtak be, ha éppen túlélték az első, vagy második ismételt beadás kómáját, vagy az elalvások utáni insulin-hiányok okozta szövődmények kialakulását.
  CR1616 M. Zoltán
  Szanna kedveli ezt.
 2. Sikerült megoldanom a digitális innovo-ban az elemcserét, amire egy RENATA CR1616FV-LF tipusú Svájcban beszerezhető elem lenne a legjobb, de bármely utólag forrfülezett CR1616 elem is megfelel.
  Csak saját felelősségre használható, mert a gyártó valószínű azért készített Compact (nem szerelhető) készüléket, hogy kb 4-5 évig bírják a mechanikus alkatrészek.
  Édesanyámnak életmentő lehet a készülék, mert így kizárható az insulin kétszeri beadása, vagy a beadás elmaradása.
  Jelenleg is hibátlanul működik, ami nagy öröm számunkra.
  M.Zoltán