Ujjszúró

Eribaby témája a 'Vércukormérés' fórumban , 2007 Április 17.

 1. Adingo

  Adingo Új tag

  Ne izélj már !!! CSAK "DB????? Azt hittem 22db. Utánna fogok nézni!
   
 2. Adingo

  Adingo Új tag

  Köszi neked is a biztatást. Ahogy padlón voltunk pár napja, kezdek megbékélni a dologgal. Az az igazság, a sógorom cukis, és az ő mérőjét elkunyizva derült ki a baj!!!! 23 as volt az értéke a kislánynak, és semmi előjel!!!!!!
  tehát egyenlőre lesz 2db mérő, de úgyis kell újabb. Ne kérdezd a márkát, mert nem odahaza vagyok, a jó kis meleg fészekben. " egészség??? már a kv ról is lemondtam mert szét cseszte a gyomromat" Láttatok már embert aki képes 1200ról hazajönni 1 seggel??? Na ezért volt a kv. DE MÁR NUKU.
   
 3. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Való igaz, köszönöm a kijavítást! :dr_24::dr_24: Már annyira a pumpa kihordási idejének, 4 évén jár az agyam, hogy nekem már minden 4...! Már várom azt a Combot! :)
   
 4. tímeácska

  tímeácska Őstag

  A rutintalan... Nem tudja, hogyan kell lapotopostúl tápolni az etetőasztalon! Majd elmesélem, Tekikém, hogy hogyan vitelezhető ki! :D:D
   
 5. Adingo

  Adingo Új tag

  1500 Angol Fontért az Angol rendőr is megmondja, hogyan nem lehet menetközben dvd filmet nézni. Ahogyan azt egy Cseh sofőr tette az árokban kikötve éjjel.
   
 6. Adingo

  Adingo Új tag

  Hát remélem hamar beletanulunk ebbe az egész élet vitelbe.
   
 7. vighkata

  vighkata Utolérhetetlen :) – moderátor

 8. dawar

  dawar Új tag

  Gondoltam jövök és jelentem, hogy hónapok óta nyomom a mérést a Multiclix-el és semmi bajom vele, meg sem érzem a szúrást. Mikor kisfiú voltam is féltem a szúrástól, ez nem változik.
   
 9. borka

  borka Őstag

 10. zgyuszi

  zgyuszi Tag

  Szia Sándor!
  Köszi az értesítést, azóta megkaptam a megrendelt árut.
  Helyben az ujjszúró önmagában többe kerül, mint a jelölt helyen +1 csomag tartalék tárral, + csomagolási költséggel együtt.
  Korrekt cég, az átutalás után a 2. munkanapon itt volt a csomag!
  Üdv:
  ZGyuszi
   
 11. borka

  borka Őstag

  Örülök,hogy tudtam segíteni.:)
   

Megosztás