Penes problémák

tímeácska

Őstag
Rocha!
Ebben viszont tudok Neked segíteni! Van penhez való kis tokom, (több is), amiben 2 pen el is fér, nem merev falu, hanem textíl, tépőzáras. Viszont nem tudom, hogy a Lilly-s tollak bele férnek-e... (Olyan, mint egy tolltartó. Hosszra tuti elférnek, csak a kis bújtatókba -mint a tolltartóknál a ceruzák/tollak helyei, úgy van kialakítva- keresztmetszetileg el férnek-e, ezt nem tudom...) Tudod, mit? Küldj privire egy e-mailt Nekem, aztán megdumcsizzuk... :)
 

lizzi

Őstag
hát nekem is sikerült egy szép napot szerezned Rocha!:p:p:p
bocsi ,ne haragudj ,de nem tudom én is miért gondoltam ,hogy csak nő lehetsz:D:D:D.én a helyedben nem csinálnék ebből gondot biztos. ha olyan felsőben vagy ingben vagy aminek van zsebe akkor ha oda tennéd szerintem nem tudna annyira kihűlni az a pen!vagy valami olyasmi is jó lenne mint egy mobiltartó csak hosszabb amiben elférnek,és ha elviseled a nyakbanhordós cuccokat akkor ott hordanád!hát most ennyire futotta ,de azért nem panaszkodhatsz adtunk 1-2 tippet,igaz Tímeácska?:-D
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Rocha!

Nem bírom ki, muszáj belekotyognom. Eddig én is azt hittem, hogy egy nőtársunk dilemmáit kell megoldani. Ehhez a melltartóra akasztható tok volt a legjobb. Ahhoz képest, hogy én ilyet hordok, de a farmeromra akasztva, és kívülről, hát akkor akár fiú is hordhatja belülről. Persze itt pen hurcolásáról van szó, és szerintem ebből a tokból kizúgna a pen, ezt pumpához találták ki.
A legjobb megoldást Tímeácska adta, a tolltartó szerű pen hordozó készikészülékre.

Kata
 
...És mit szólnál a melltartóra erősíthető megoldáshoz (ahogy Lizzi javasolta), ha már a kis női táskát ennyire ellenzed...??? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D (Bocsi, tényleg nem akarlak megbántani, de nem hagyhattam ki... -folyik a könnyem a röhögéstől!-) Elképzeltelek, ahogy egy női retiküllel mész... A haverjaid meg kérdezik, hogy mi az a kezedben/válladon?! Te meg mondanád, hogy egy hüle csaj a neten egy fórumban azt ajánlotta, hogy abban hordd az inzulinodat... :-D :-D :-D Ugye nem haragudtál meg rám??? ;-)

Rám se haragudj, csak eszembe jutott, hogy pumpát pl. szoktak hordani helyes kis combfix-szerű tartóra akasztva. Ez a megoldás hogy tetszik? : ))
 

tímeácska

Őstag
Hahó "penesek"!
Még mindíg áll az ajánlatom a 100 db NovoFine 31G tűkre! Akinek kell, szóljon, már küldöm is, térítésmentesen! (Azért maradt ennyi, mert egészségpénzár kártyára betankoltunk...)
 

rocha

Tag
Rocha!
Akkor nem érdekel a "tolltartós" ajánlatom?! Szívesen küldök Neked egyet, aztán majd meglátod, jó-e vagy sem!;-)

Köszi, azóta voltam otthon, aztán mostmár nekem is van ;)
egy egyes, meg egy olyan amibe mindkettő belefér.
Bár kicsit azért még parázok, nem tekeredik e be egykét egység...
Azért nagyon szépen köszönöm a felajánlást.
 

Beatty

Új tag
Szia Tímeácska!
Nekem jelen pillanatban jól jönne egypár plusz tű, mivel a baba miatt jóval többször kell szúrnom, mint előtte. Ha megvan még elküldenéd? Priviben elküldöm a nevem és címem. Előre is köszi!
 
Sziasztok!

Bizonyára ismert számotokra, hogy az OptiPenben lévő elem élettartama 2 év. Sokaknak mostanában válik aktuálissá a csere. Emlékeztetőül: a készülék 1 hónappal előre figyelmeztet az elem lemerülésére, a kijelzőn egymás alatt három vonal jelenik meg. 1 hónap múlva a kijelzőn hat vonal az elem teljes lemerülését jelzi, mechanikusan továbbra is működik, kattanások számolásával a dózis beállítható, de itt az ideje kicserélni a pent. Elemet nem lehet cserélni a biztonságra való törekvés miatt, tehát 2 évente garantáltan új eszközt használhat mindenki! A cserét ott lehet megejteni, ahol a készüléket kaptátok, illetve minden nagyobb diabetes centrumban van lehetőség cserére. A Zöld Vonalnál (0680 20 40 20) tájékoztatást tudnak adni arról, hol van a legközelebbi csereközpont, Budapesten két hely is van. A cserék miatt nem kell időpontot kérni a diabetológián, csupán bevinni a készüléket és pár percen belül az asszisztensnő odaadja az új készüléket.
<!-- / message -->
 

christina

Őstag
Penhez belövő

Sziasztok!
Novos 0.5 egységes penhez szeretnénk még egy belövőt! Tudtok róla, hogy esetleg hogyan lehet szerezni? Már van egy amit a kórházban írtak fel, de azt a mixtardhoz használjuk és most éppen actrapidot adunk este amihez szeretnék még egyet.( a családtagok azzal betudják adni az inzulint) Majd holnap telefonálok a kórházba, de gondoltam így hátha gyorsabb!:)
Köszi
 

tímeácska

Őstag
Szia Christina!
Na, megoldódott a problémád?!
Hogy vagytok? Hogyan tudtad a gyerkőcöt, és a munkát összeegyeztetni? Gondolkodtok az ovin?(Tudom, hogy még nem ovis korú, de jövőre már a Te kisfiad is mehet óvodába) Máté már nagyon szertne menni, és én sem bánnám, ha gyerkőcök között lenne... Mármint, nem nekem van útban, hanem látom, mennyire jól érzi magát a lurkók között! :) :)
 

christina

Őstag
Kedves Timi!
Írtam privit, igaz másodszorra sikerült is elküldeni, mert a gép kizárt!
Hosszú volt az üzi, de nem órákig írtam!:confused:

Igen hála neked megoldódott a problémám, így már sokkal nyugodtabb vagyok!
Elég fárasztó, nehéz így minden nap de. a gyerek és a háztartás, du. meg a meló! És este még a nagyot kikérdezni (ragaszkodunk egymáshoz, mielőtt javasolná valaki, hogy tanuljon mással :p)
Nem tudom még mi lesz az ovival, körül kell majd nézni hogy egyáltalán hova veszik be! Illetve, hogyan tudom a méréseket és a kajáját megoldani!
Úgy gondoltam 4-5 éves koráig nem vinném oviba, ha meg tudjuk oldani!
(nem tudom anyósom meddig bírja a napi gyerekmegőrzést)
Szóval semmit se tudok!:( Buta vagyok! ( Olyan bizonytalan vagyok!- Vagy mégse? :p:p:p )
Üdv.
 

tímeácska

Őstag
Szia Christina!
Ugye, nem jól látom, hogy egy kissé lehangolt Christina írását olvasom?!?! Elhiszem, hogy kissé "gyorsak" a napjaid, de Te ügyi vagy, és megoldasz mindent! ;-) (Én meg teljesen normális vagyok!- A hangok is ezt mondják! :):):) )
 

christina

Őstag
Szia Timi!
De jól látod! :-(
Valószínüleg a karácsony is rátesz egy pár lapáttal! Takarítás, ajándék vásárlás, sütés, főzés........ neked magyarázzam? Te is nőnemű vagy! És az a baj, hogy maximalista vagyok! Nem tudom megállni, hogy ne csináljak meg dolgokat! Be kéne vennem azt a bizonyos lesz.rom tablettát! Nem tudod hol lehet kapni? :))))
Puszika
 
Oldal tetejére