A keresés eredményei

 1. Gandi

  Insulinpumpa

  Bocsi egy párszor mellé gépeltem.de remélem azért érted
 2. Gandi

  Insulinpumpa

  Sziasztok! Már régóta nem jártam ezen az oldalon de látom sok változás történt. Tímeácska. látom te közben feltörtél, és mióta használsz te is inzulinpumpát azt hottem csak a lurkónak kell. íAmúgy ő hogy van? rendeződtek már a székletes gondok?
 3. Gandi

  Cukorbeteg gyermek

  Ja, meg Zsuzsa én azt gondolom hogy profitálnak belőlünk eleget úgyhogy csak szeress tőlük kérni !!!
 4. Gandi

  Cukorbeteg gyermek

  Szia Zsuzsa! Szerintem ezen ne izgulj nyugottan hívd fel őket és kérj többet akkor nem kell havonta hívogatni őket. Nekünk például a 1/2 éves szerelék mellé adtak annyi naplót is ami arra az időre elég.
 5. Gandi

  Cukorbeteg gyermek

  Szia! Nem tudom milyen pumpátok van de nekem a pumpás cég szokta küldeni ha elfogy szólok nekik és küldenek.Az asszisztens nőtöl meg ilyet ne is várj.
 6. Gandi

  Insulinpumpa

  Szia! Nekünk ilyen pumpánk van az ára támogatással és 6 havi szerelékkel 114864Ft ( OEP támogatással) a folyamatos vércukrot mérő szenzort sajnos nem támogatják igy annak a teljes árát kell kifizetni ami majdnem 240000FT + a szenzor hozzá 10000ft amit 4-9 naponként cserélni kell (TEHÁT ANNYISZOR...
 7. Gandi

  Insulinpumpa

  sziasztok! Olyan sokan írtok Döbrentéről, mi volt ott és mikor én semmit se hallottam róla pedig már 6 éve cukros a lányom.Ha jól értem vmi tábor ,csak a gyerekeknek vagy szülök is mehettek?
 8. Gandi

  Insulinpumpa

  Azaz a kombinált bólusról.
 9. Gandi

  Insulinpumpa

  Sziasztok! A kettős bólus használatáról írhatnátok egy kicsit bőveben, hogy és mikor használjátok!!
 10. Gandi

  Cukorbeteg gyermek

  Pedig jobban jártál volna ha oda írod mivel rengeteg olyan anyukát találsz ott akinek a gyerekein pumpa van. Én is közéjük tartozom.
 11. Gandi

  Insulinpumpa

  Felvettél a partnereid közé az msn-re?
 12. Gandi

  Insulinpumpa

  Nincsenek mióta pumpát használ. Érdekes hogy amikor Dániából hoztak neki olyan inzulint amibe elvileg nem volt olyan vivöanyag amire allergiát mutattak ki az is produkálta az allergiás reakciókat. Most a pumpába olyat használunk ami elvileg tartalmazza az egyik anyagot (mivel kettő is van) amire...
 13. Gandi

  Insulinpumpa

  Mi comba és karba adtuk és 1 1/2 évig sem múlt el. ezt követte a pumpa.
 14. Gandi

  Insulinpumpa

  Piros viszkető göbök az inzulin beadás helyén.
 15. Gandi

  Egészségügyi azonosító karkötő

  Tímeácska! Úgy látom azért te nem vagy semmi,minden eshetőségre gondolsz. Minden elismerésem a tiéd!
 16. Gandi

  Insulinpumpa

  Tímeácska! A meglévő és akkor ép forgalomba lévő inzulinokat mi is kipróbáltuk sőr még Dániából is hozattak nekünk de nem sok sikerrel. Bár nekünk nem voltak ennyire szélsőséges vc-ink és szerencsére hypós kóma sem. A Dalmának Inzulin vivőanyag allergiája van és nem találtak olyan inzulint...
 17. Gandi

  Insulinpumpa

  jövök vissza csak leteszem a kisebbik gyerkőcöt aludni, ne menj el légyszi.
 18. Gandi

  Insulinpumpa

  Tímeácska! Még most is hozzá tartoztok? Vagy már Győrbe kezel az a doki aki a pumpát is felrakta? Megértelek hogy váltottatok!
 19. Gandi

  Insulinpumpa

  Zsuzsa! Igen mi ugyanoda járunk 6 éve. Azon mit értesz hogy ugyanúgy kezeltek-e pumpa elött mint után? Nekem a dokinő már nem nagyon szól bele semmibe teljesen megbízik bennem. Neki annak idején a Dalma volt a legkisebb pumpás gyerek. Miután látta hogy jól muxik kicsiknél is csak utána merte...
 20. Gandi

  Insulinpumpa

  Szia Tímeácska! Látom te is fennt vagy. Van esetleg Msn v. Skype elérhetőséged?
 21. Gandi

  Insulinpumpa

  Szia Tímeácska! Látom te is itt vagy, és olvasgatsz.
 22. Gandi

  Insulinpumpa

  Vick! A lányom 11 éves lesz decemberben, 6 éve cukros 5. szülinapra kaptuk "ajándékba" sajnos , 4 éve van pumpája medtronic minimed 508-asa volt most pedig medtronic paradigma 522 -e van .A HbA1c-je általába 5,7-5,9 között van a egyszer volt 6-os. Naponta minimum 6-7x mérünk ettől csak többet...
 23. Gandi

  Insulinpumpa

  Timeácska! Teljesen igazad van! Szertném megtudni hogy ugyanoda -e jártál orvoshoz akihez én. Nekem privibe is jó a válasz.
 24. Gandi

  OEP méltányossági engedély

  Sziasztok, én most igénylek + 1 dobozzal personal aktív tesztet ha megvannak a fejlemények akkor szólok. Régebben nekem is volt + 1 doboz engedélyezve de már legalább 1/2 éve lejárt és most jutottam odáig hogy újra igényeljek. Az én doktornőm se nagyon akart adni de montam hogy még ez az 1 is...
 25. Gandi

  Insulinpumpa

  Timeácska, Zsuzsa! Sziasztok! Megírnátok hova és kihez jártok azaz jártatok kezelésre? Mi az 1. gyerekklinikára.Látom nincs vmi jó tapasztalataitok a dr-kal kapcsolatba. Én is tudnék mesélni, sajnos!
 26. Gandi

  Insulinpumpa

  Sziasztok! Az én lányom 6 éve cukros és 4 éve van Medtronic-os pumpája. Most járt le a 4 év és most kaptuk a 2 pumpát a következő 4 évre.Ha tudok bármiben segíteni csak szóljatok, megpróbálok.
Oldal tetejére