A keresés eredményei

  1. dg

    Bárányhimlő

    Na, gyerekek, lehet, hogy Hanna elkapta azt a kva bárányhimlőt. És akkor a Hedvig is. Lehet, hogy nekünk meg a talinak annyi.... Hát én mindjárt agyvérzést kapok!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. dg

    Lyme-kór

    Ismét kezdődik a kullancs szezon. Ma reggel egy rövid, velős összefoglaló hangzott el a Lyme-kórról. Ajánlom figyelmetekbe!!! http://www.hangtar.radio.hu/hangtar/ Keressétek a 8 óra 49 perckor kezdődő 180 perc című műsort! (2010. április 7.)
  3. dg

    Közgyógyellátási igazolvány

    Úgy gondolom, a közgyógy-igazolvánnyal kapcsolatos téma ismétlődően felbukkan . Érdemes az ezzel kapcsolatos információkat, kérdéseket egy csokorba gyűjteni, akár felnőttek, akár gyerekek igazolványáról legyen szó!
  4. dg

    Lássunk tisztán! (szemüvegek, kontaktlencsék)

    Talán lesz az olvasók között, akit érint és még nem tud róla: 2009. augusztus 16-tól megszűnik a szemüvegek TB általi, eddig is csekély mértékű támogatottsága, 6 dioptria alatt. Ez érinti a gyermekeknek felírt szemüvegeket is.
  5. dg

    Gyógyszer túladagolása

    Akinek van saját tapasztalata, beszámolhatna róla, a következményekkel együtt.
  6. dg

    Vírusos agyhártyagyulladás

    A legfontosabb, hogy ha az agyhártyagyulladás gyanúja igazolódott, hogy megállapítsák: vírusos, vagy bakteriális eredetű-e? Ez az első, amit az orvosok tesznek, és lehet örülni, ha vírusos...
  7. dg

    Álmatlanság, éjszakai felébredések

    Kedves Fórumozók! Megoszthatnánk egymással azokat a tapasztalatokat, amiket e témában átéltetek. Miért ébredtetek fel éjszaka? Sikerült-e visszaaludni? Hogy éreztétek magatokat másnap reggel? Hosszú távon milyen hatással volt ez a mindennapjaitokra? Sikerült megoldani a problémát? Hogyan...
  8. dg

    Könyvajánló

    Kedves Fórumozók! Ide várjuk a szubjektív olvasási élményeken alapuló ajánlatokat. Nektek miért tetszett? És miért ajánljátok?
  9. dg

    Magas koleszterinszint

    Az enyém magas. Genetikai örökség: kaptam és sajna tovább is adom. Diétával igyekszem rendben tartani, mondjuk rá, hogy sikerül. Az eredményem így határérték körüli. Szívesen venném, s szerintem nem vagyok egyedül, ha megosztanátok tapasztalataitokat a témában.
  10. dg

    Csonttörések - Biztosítás

    Gondoltam, megosztom mindenkivel az infot, miszerint 3-18 éves kor között alanyi jogon van biztosítás minden gyermekre, törés (egyéb baleset?) esetén, Állam Bácsi jóvoltából. Magyarán, ha baj van, csak be kell sétálni egy biztosítóhoz az orvosi papírokkal. Én gyöngyfűzőt veszek majd a lányomnak...
  11. dg

    inhalációs inzulin -- utólag

    2006 év eleji hír szerint engedélyezték az inhalációs inzulin bevezetését az EU tagországaiban. 2007 év végefelé már arról szóltak a hírek, hogy ezt az inzulint kivonják a forgalomból, mert nem teljesítette a hozzá fűzött reményeket. Nem lett népszerű a cukorbetegek körében. Arról is...
Oldal tetejére