Legutóbbi tartalom: kolomotyo

  1. K

    H1N1 új típusú influenza:féljünk-e tőle vagy sem?

    Szerintem jobb félni mint megijedni. De persze túl nagy hisztériát se kell csapni, csak jobban odafigyelni amikor emberek között vagyunk, többször kezet mosni. Aki tudja adassa be magának az oltást, és ennyi. Nem kell ennek az egésznek túl nagy jelentőséget tulajdonítani.
  2. K

    Allergiás nátha

    Hát akkor így jártam, de végülis az a lényeg hogy érzem magam, és az biztos hogy jobban mint a korábbi években.
  3. K

    Lássunk tisztán! (szemüvegek, kontaktlencsék)

    Én 6 dioptria fölött vagyok , de már 2 éve ezt a mostani szemüveget használom. Nem is tudtam eddig hogy van támogatás rá, de ezek szerint én semmit nem is fogok észrevenni.
  4. K

    Hajhullás

    Én nem vagyok cukorbeteg, viszont nagyon sokat hullik a hajam, a fodrász ismerősöm mondta hogy ez teljesen normális, ha többet fésülném akkor olyankor kijönnének azok a szálak.
  5. K

    Allergiás nátha

    Valaki meg tudja mondani, hogy előfordulhat-e az, hogy egyik évről a másikra eltűnik az allergiám? 4-5 évig szedtem nyaranta különféle gyógyszereket, mindig akkor kezdtem amikor az első tünetek jelentkeztek májusban, és tavaly, és idén sem volt semmi. Lehet hogy csak a lakóhelyem körül eltűntek...
  6. K

    Homeopátia

    Hú, ha tényleg ilyen jó, akkor mindenképpen ki kell próbálni :)
  7. K

    Homeopátia

    Hát igen én sem vagyok oda a gyógyszerekért! Félek a hosszútávú hatásuktól, meg a mellékhatásaiktól. Ezek a homeopatikus szerek azok amik valamilyen reménnyel kecsegtetnek, csak az a baj hogy nem igen ismerem még ezeket a szereket.
  8. K

    Homeopátia

    Ez így nem is hangzik rosszul! Más gyógyszer mellé lehet szedni nem tudod véletlenül?
  9. K

    Homeopátia

    Én momentán a dedalonra vagy a B6 vitaminra gondoltam. Én azt használtam igaz eléggé erős mellékhatás van de használ. Mit tud ez a cocculine?
  10. K

    Homeopátia

    Hát lehet szimpla utazási rosszullét is, azt lehet gyógyszerrel kezelni.
Oldal tetejére