Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

tímeácska

Őstag
Meg ne tedd!! akkor lehet, hogy nem is foglak látni a "Forumot böngészök" közt.:(:( :p;)

Na, az bizti, hogy akkor nem fogsz látni... Asszem...:rolleyes:
Kilépni?! ÉN?! Most hülyéskedsz?! Miután alig 24 órája újból van sz.gép az orrom előtt, és végre embernek érzem magam ezáltal?! Dehogy lépek ki! Nincs olyan szerencséd! :lol::twisted:
 

Zsu77

Új tag
Na Kata!Ha megkaptuk a Nobeldíjat a szipi-szupi spanyol viaszért-a poszthumusz én lennék,mint kísérleti alany,egyébként-akkor belefoghatnánk a divatdiktátorságba is az idei nyakékeket illetően!

Ja,aki nem tudná,Kata kitalált nekem egy új hipo-kezelést,aminek az az egyetlen kitétele,hogy kétszerannyi ideig kellene kocsonyát játszanom.
Nagyon sok puszit küldtem az ötletért cserébe!:):???:
 

tímeácska

Őstag
Lenne egy "érdekes" kérdésem... Meg ezzel egy időben egy kis problémám...
Na, szóval...
A sz.gépemen vannak a le, és fel gombok, azaz a PgDn, ill. PgUp gombok... Nos, csak tegnap este vettem észre (több, mint 1 év elég intenzív használat után... :-D), hogy gyárilag fel vannak cserélve... Na, én ügyesen arra gondoltam, megcserélem őket... Na, neki is estem a PgDn gomb helyén levő PgUp gomb leszedésének... Hát, lejött... Vagyis, letört... De "csak" az az icike-picike pöcköcske, amivel rögzült a sz.géphez... Úgyhogy, "csak" a billentyűt sikerült tönkretennem... Nos, hol tudok én felfele gombot venni?! :-D Most úgy konkrétan félig lóg... Vagyis, félig még a helyén van... :-D
 
Oldal tetejére