10 kg-s fogyásom tapasztalatai 4 és fél hét alatt

ketoblack

Új tag
Sziasztok, Gábor vagyok, 39 éves férfi, aki komolyan akart fogyni az elmúlt időszakban és úgy gondoltam érdemes megosztanom veletek a fogyással kapcsolatos történetemet, hogy nektek is hasznotokra váljon. Nemrégiben elhatároztam, hogy min. 10 kg-ot fogok leadni, és a ketogén diéta mellett döntöttem, mivel rengeteg olvastam róla, hogy ez a leggyorsabb módszere a természetes fogyásnak.

Ha még nem találkozott volna vele valaki, a ketogén diéta egy alacsony szénhidráttartalmú, magas zsírtartalmú étrend, ami arra épül, hogy a szénhidrátok megvonásával a szervezet zsírokból nyerje az energiát. A diéta során a szénhidrátbevitel minimálisra csökkenthető, míg a zsírbevitel nő. Ennek eredményeként a szervezet ketózis állapotba kerül, amikor a máj zsírból ketontesteket termel, amiket az agy és más szervek energiaforrásként használnakAhhoz, hogy támogassam a fogyásomat, elkezdtem használni a Keto Black-et.

Az első héttől kezdve észrevettem a változást. A szénhidrátokat és cukrokat minimalizáltam az étrendemben, inkább zsírban és fehérjében gazdag élelmiszereket választottam. Azzal, hogy minden nap bevettem a Keto Black-et, segítettem magamnak a ketózisba kerülni és zsírt égetni az energia helyett.

4 és fél hét múlva óriási eredményt értem el - 10 kg-ot fogytam! Már éreztem, hogy összeszűkülnek a ruháim, és magabiztosabban éreztem magam a bőrömben. De ez nem csak a súlycsökkenésről szól - észrevettem, hogy energikusabb vagyok, jobb a hangulatom, és mentálisan is éberebb vagyok.

Nagyon elégedett vagyok a Keto Black használatával. Az előnyei nyilvánvalóak. A ketózisba kerülés meggyorsítja a fogyást, és az étvágyam is csökkent. Úgy érzem, hogy több energiám van a mindennapi tevékenységekhez, és javult a mentális fókuszt. Laikusként nagy szerepe van a sikeremben az egészséges táplálkozásnak és a rendszeres testmozgásnak is.

Ügyelj mindig arra, hogy az egészséged legyen az elsődleges szempont. Ha el akarsz kezdeni ketogén diétát vagy bármilyen kiegészítőt használni, mindig konzultálj egy egészségügyi szakemberrel, hogy biztos legyél az egészséges és biztonságos úton. A Keto Black lehet, hogy segítséget nyújt neked, ahogy nekem is, de mindenki egyedi és más eredményeket érhet el.

peti_fogyas_cikk-scaled.jpeg
 
Oldal tetejére