A mai napom apró öröme...

Zsu77

Új tag
Én kialudtam magam és nagyon sokat nevettem.Ezek nagyon jók voltak.Ja,és jókat priviztem és ma is gyűjtöttem barikat a fórumon! :)
 

tímeácska

Őstag
Mátém egész nap nem volt itthon (kiruccant a nagyszülőkkel...), hazajött, és annyi, de annyi hatalmas szeretlekanya puszit kaptam, hogy csak na! :-D
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Én tegnap csak az egyik szemüveget csináltattam meg, az otthonit, mert a dolgozós szemüveghez nem találtam megfelelő keretet. Ugyanis most ződ keretre hajtok, és hát ződből kicsi a választék.
 

Junka

Új tag
Nekem a mai:
egy kis story: anyósom elvitte a szemüvegét hogy megigazítsák, erre a boltban eltörték a szárát majd közölték hogy ezeket úgy is cserélni kell kétévente (egy több mint 100.000.--os szemüveg) és nem akarták se kifizetni se újat adni neki. Anyósom bepöccent alacsony vékony csaj de nagyon beijesztette őket és képzeljétek kapott végre egyet (szegény szemüveg nélkül szinte vak) és képzeljétek még jobb is mint ami volt. Szóval van új szuper szemüvege!! Éljen!!
 

pusimelu

Őstag
Csigu!Teki!Ma már jól vagyok!Beszéltem nem túl ari kollégával ,annál aribb főnőkkel és Csigu igazad van :Új főnök Jó fönök!!!Papucs
 

Zsu77

Új tag
Ma voltam a hivatalban,már előre depiztem,hogy hú de fájdalmasan unalmas lesz,de!Képzeljétek el: EL-ROM-LOTT AZ ÜGYFÉLHÍVÓ!!!! Juhíííííí!Azonnal haza is jöttem,még mielőtt kitörne a tömegbunyó...
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Számomra a nap legnagyobb öröme, hogy egy kis negatív kilengés után mindenki topon van, és jól, de mindenképpen jobban érzi magát.
 

Zsu77

Új tag
Én pedig adtam egy meglepetés ajándékot nagy-nagy örömre!
Csigu meg nem kíváncsicsigutímeácska!!!!:mrgreen:
 

Zsu77

Új tag
Végre bővült a kínálat a sarki boltban,már nagyon vártam egy bizonyos terméket,és nagyon örülök,hogy végre lett megint,meg is vettem.
Persze ezt is meglepinek...
:D
 

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Köszönöm mindenkinek, aki eddig írt ehhez a témához! A mai napi (óriás)apró örömöm ezek olvasásában leltem!
 
Oldal tetejére