Alacsony vérnyomás

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Megmértem, 5,3 lett.
Tökéletes, nincs miért aggódni.

Ha máskor is érzed a szédülést, hányingert, vagy ilyesmiket, akkor is meg tudod tenni, hogy mérsz cukit azonnal, és 30-40 perc múlva. Az ingadozás is lehet, hogy érzékenyen érint. Amikor pedig lesz vérnyomásmérő, akkor azzal is lehet ellenőrizni.
 

Annabella

Új tag
Hát itt helyet kap a dohányzás? Meg az alkoholfogyasztás? Meg a kávé? Na jó, nem prédikálok, nem az én dolgom. No de a hármat egyszerre, hát ilyet még nem hallottam.
Amúgy nagyon érdekes dolognak tartom, hogy a cigi maga után vonja a kávét.
Akit cigizni látok a tág környezetemben, az kávézik is egyidejűleg? Még mindig megfejthetetlen számomra, hogy ez az út vezet a boldogsághoz, vagy csak úgy valamiért jól esik, mint pl. a csokoládéfogyasztás után felszabaduló endorfinhormon, amikor szomorúbb az átlagosnál valaki...
A stressz legyen az jó, vagy rossz értelemben véve, elvileg emeli a vérnyomást.
Tényleg a 120/80 as érték ugyanúgy a nagykönyvbe van vésve, mint a 72-es pulzusérték, de attól még érezheti jól magát valaki, hogy ettől kicsit eltérő alacsonyabb irányban. Szerintem a testalkat, súly, és életkor is számít. Az alacsony érték is lehet jó, ha az illető kis testalkatú, sovány, és fiatal.
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Hát itt helyet kap a dohányzás? Meg az alkoholfogyasztás? Meg a kávé? Na jó, nem prédikálok, nem az én dolgom. No de a hármat egyszerre, hát ilyet még nem hallottam.
Látod, látod? Van itt minden, mint a búcsúban, nem kell újat nyitni, valahol úgyis létezik.
 

pusimelu

Őstag
Na nekem alapjáraton 80/50 a vérnyomásom ez a normális nekem.Iszok kávét nponta 1 -et és nem dohányzom.Viszont tegnap annyira fájt a torkom ,hogy az ajándékba kapott rummal gargalizáltam ,mert semmi nem használt!(Kiköptem azt a drága rumot ,valami dark volt ,de 5 percre elzsibbadt a torkom!)Ma már jobban vagyok!
:(Ja és nem dohányzom!
 

morsemarci

Új tag
én régen nem tudtam anélkül kikelni az ágyból, ha egy korty cukros kávét ne ittam volna, nem szerettem akkor még, de muszáj volt, különben vissza kellett ülnöm, mert megszédültem..
legutóbb, amikor mérték, majdnem túlment a magas határon...
ennyit számít a stressz.
 
Oldal tetejére