Allergia homeopátiás kezelése

mekcsi témája a 'Egyéb betegségek' fórumban , 2009 Április 27.

 1. mekcsi

  mekcsi Új tag

  Sziasztok! Nemrég pollen allergia alakult ki nálam, ismerőseim ajánlották, hogy kezeljem homeopátiás gyógyszerekkel, de sajnos az orvosom nem járatos a homeopátiás kezelésekben. Tudtok-e ajánlani ilyen homeopátiás szereket?
   
 2. freeplay21

  freeplay21 Új tag

  Szia!

  Én használtam télen a náthámra,két nap alatt elfújta,kipróbáltam az allergiára is,tök jól működik,szóval tudom ajánlani,ráadásul mellékhatás sem lépett fel,ez volt a coryzalia.
   
 3. mekcsi

  mekcsi Új tag

  Nem hangzik rosszul...és gyereknek adhatom pl...vagy hol vehetem meg, mennyibe kerül, stb?
   
 4. Rita23

  Rita23 Új tag

  sziasztok!
  én is ismerem,szerintem nagyon jó.Gyerekeknek is adhatod,ha még nem tudják elszopogatni,akkor vízben oldva is lehet.Patikákban,gyógyszertárakban kapható.kb 900-1000ft között van.
   
 5. mekcsi

  mekcsi Új tag

  Egész jónak hangzik...ti amugy honnan ismeritek, orvos ajánlotta?
   
 6. freeplay21

  freeplay21 Új tag

  egyik haverom ajánlotta nekem......de hálisten bevált,plussz az a jó ezekben a szerekben,hogy nincs mellékhatásuk....
   
 7. mekcsi

  mekcsi Új tag

  és nem lehet rászokni?
   
 8. morsemarci

  morsemarci Új tag

  A homeopátia milyen elven működik?
   
 9. mekcsi

  mekcsi Új tag

  "A homeopaták nézete szerint a betegségek olyan szerekkel kezelhetők, melyek egy egészséges emberben a betegséghez hasonló tüneteket váltanak ki. Állításuk szerint sorozatos hígítással és az egyes hígítások közötti rázással megszüntethetők a szer toxikus hatásai, míg a vivőanyag (többnyire víz, alkohol vagy cukor) megőrzi a szer tulajdonságait. A végtermék gyakran annyira híg, hogy vegyileg megkülönböztethetetlen a tiszta vivőanyagtól. A homeopaták a beteggel konzultálva feltárják fizikai és lelki állapotát, majd ennek megfelelően választják ki a gyógymódot" ......wikiről
   
 10. Rita23

  Rita23 Új tag

  re

  Hú,ilyen tudományosan még nem is olvastam soha,de jó ezt is tudni.Végülis ebbe még nem gondoltam bele,hogy szinte egyenlő a "vívőanyaggal",amit beszedek,de nekem az a fontos, hogy hat.Nekem orvos ajánlotta amúgy.
   
 11. kalamajka

  kalamajka Új tag

  Sziasztok! Engem is érdekel a téma, az eddigi tájékozódásom alapján hatásos módszernek tűnik a homeopátiás kezelések alkalmazása. Sokakban azonban vannak kételyek a hatékonyságát illetően, sőt bizonyos esetekben egyenesen a kuruzsláshoz hasonlítják. Egyik ismerősöm egyébként kipróbálta, és pozitív változásokról mesélt.
   
 12. Rita23

  Rita23 Új tag

  És könyvektől vagy honnan tájékozódtál?Mert én is szeretném beleásni magam a témába,csak még nem tudom hol.
   
 13. kalamajka

  kalamajka Új tag

  Szerintem próbáld meg a következő oldalt: http://homeopatia.info.hu/
   
 14. kalamajka

  kalamajka Új tag

  Még az előzőhöz. Sok hasznos információt találhatsz a témába vágóan, az egyik leghasznosabb az allergia zsebkönyv, érdemes letölteni.
   
 15. Rita23

  Rita23 Új tag

  Okés,köszi.Rákattanok!:)
   
 16. Zsu77

  Zsu77 Új tag

 17. tivikee

  tivikee Új tag

  Merre?

  Sziasztok! A problémám, hogy rengeteg allergiás tünetem van. Allergiás nátha, néha kötőhártya gyulladás, valamint évek óta tartó ekcémás tünetek. Voltam hagyományos teszten (bőrre csepegtetősön) és vér alapú teszten is.
  Fogalmam sincs, merre tovább... Viszont egyre súlyosbodnak a dolgok. A közeli kórház szakrendelésén az arcomba vágták, hogy éljek vele együtt. :( Az háziorvos, pedig már nem tud mondani semmi újat. Kezd katasztrófává válni így az egész. Nagyon jó volna, ha tudnátok valami tanácsot adni....
   

Megosztás