Allergia homeopátiás kezelése

mekcsi

Új tag
Sziasztok! Nemrég pollen allergia alakult ki nálam, ismerőseim ajánlották, hogy kezeljem homeopátiás gyógyszerekkel, de sajnos az orvosom nem járatos a homeopátiás kezelésekben. Tudtok-e ajánlani ilyen homeopátiás szereket?
 

freeplay21

Új tag
Szia!

Én használtam télen a náthámra,két nap alatt elfújta,kipróbáltam az allergiára is,tök jól működik,szóval tudom ajánlani,ráadásul mellékhatás sem lépett fel,ez volt a coryzalia.
 

Rita23

Új tag
sziasztok!
én is ismerem,szerintem nagyon jó.Gyerekeknek is adhatod,ha még nem tudják elszopogatni,akkor vízben oldva is lehet.Patikákban,gyógyszertárakban kapható.kb 900-1000ft között van.
 

mekcsi

Új tag
"A homeopaták nézete szerint a betegségek olyan szerekkel kezelhetők, melyek egy egészséges emberben a betegséghez hasonló tüneteket váltanak ki. Állításuk szerint sorozatos hígítással és az egyes hígítások közötti rázással megszüntethetők a szer toxikus hatásai, míg a vivőanyag (többnyire víz, alkohol vagy cukor) megőrzi a szer tulajdonságait. A végtermék gyakran annyira híg, hogy vegyileg megkülönböztethetetlen a tiszta vivőanyagtól. A homeopaták a beteggel konzultálva feltárják fizikai és lelki állapotát, majd ennek megfelelően választják ki a gyógymódot" ......wikiről
 

Rita23

Új tag
re

Hú,ilyen tudományosan még nem is olvastam soha,de jó ezt is tudni.Végülis ebbe még nem gondoltam bele,hogy szinte egyenlő a "vívőanyaggal",amit beszedek,de nekem az a fontos, hogy hat.Nekem orvos ajánlotta amúgy.
 

kalamajka

Új tag
Sziasztok! Engem is érdekel a téma, az eddigi tájékozódásom alapján hatásos módszernek tűnik a homeopátiás kezelések alkalmazása. Sokakban azonban vannak kételyek a hatékonyságát illetően, sőt bizonyos esetekben egyenesen a kuruzsláshoz hasonlítják. Egyik ismerősöm egyébként kipróbálta, és pozitív változásokról mesélt.
 

kalamajka

Új tag
Még az előzőhöz. Sok hasznos információt találhatsz a témába vágóan, az egyik leghasznosabb az allergia zsebkönyv, érdemes letölteni.
 

tivikee

Új tag
Merre?

Sziasztok! A problémám, hogy rengeteg allergiás tünetem van. Allergiás nátha, néha kötőhártya gyulladás, valamint évek óta tartó ekcémás tünetek. Voltam hagyományos teszten (bőrre csepegtetősön) és vér alapú teszten is.
Fogalmam sincs, merre tovább... Viszont egyre súlyosbodnak a dolgok. A közeli kórház szakrendelésén az arcomba vágták, hogy éljek vele együtt. :( Az háziorvos, pedig már nem tud mondani semmi újat. Kezd katasztrófává válni így az egész. Nagyon jó volna, ha tudnátok valami tanácsot adni....
 
Oldal tetejére