Bölcsis/ovis korú cukorbetegeket ellátó intézmények

tubi

Aktív tag
Kedves anyukák és apukák!
A Juvenilis Diab Help alapítványon keresztül rátaláltam a Rákosmenti Gyermekcukorbetegek Közhasznú Egyesületére (Rágyke), akik nagyon komolyan foglalkoznak azzal, hogy a bölcsis és ovis korú cukorbeteg gyerekek elhelyezését megoldják nekik megfelelő ellátást biztosító intézményekben. A cél intergrált kiscsoportok indítása, ahol az egészséges gyerekek mellett cukorbeteg és egyéb hátrányosabb helyzetű gyerekek együtt nevelődnek. Az Egyesület együttműködik több, fiatal cukrosokat gondolzó kórházzal (Heim Pál, Budai, stb.) és a Juvenilis Diab help Alapítvánnyal is
A fő szervezővel ismerkedtem meg (mivel én is érintett vagyok, a kisfiam 1,5 éves, egy hónapja derült ki róla, hogy cukros) és megkért arra, hogy gyűjtsem össze a fórumról azokat a szülőket, akiknek gondot jelent a gyerkőc beadása megfelelő, megbízható intézménybe. Kérlek Titeket, hogy akit érdekel a dolog, az alábbi adatokat küldje meg nekem a j_juranics@yahoo.com címre:

Szülő neve:
Gyermek neve:
Gyermek kora:
Gyermek mióta cukorbeteg:
Lakhely (Bp esetén kerület is!):
Jelenleg ki gondoskodik róla (szülők, nagyszülő, vagy bölcsi/ovi, egyéb):
Tervezi-e a jövőben bölcsibe/oviba beiratni, ha igen, mikortól és hova:
Szülő elérhetősége (e-mail, telefon):

Természetesen az adatokat a szervezet nem adja ki más célra, de elképzelhető, hogy további kérdésekkel a szülőt megkeresik (ezért kellene az elérhetőség).

Reméljük, elindul egy olyan folyamat, amiben az igényeknek megfelelően folyamatosan alakítják majd ki ezeket a gondozóintézményeket."

Köszönettel:
Tubi
 
Oldal tetejére