Gerincferdülés

Sándor

Új tag
Helló

Gyerekkorom óta van egy gerinc ferdülésem(sajerman kór)lehet hogy rosszul írtam,ez idáig elvoltam vele,jártam rendszeresen terápiára,egy fél éve viszont valami történt,iszonyatos fejfájással kezdődött, a pánik csak akkor kapott el mikor algopirin tablettára sem szünt a fájdalom,korházról,korházra jártam a fájás csak erős tabletta vagy innyekció hatására mérséklődött,valamint rájöttem ha úszok akár meg is szűnik, míg vízben vagyok.
Az érdekesség az egészben az hogy az orvosok úgy néznek rám mint aki szimulál,a koromat tekintve 44 éves vagyok ,úgy érzem még nem írhatom le magam, pedig sokszor el megy az életkedvem,most csak vitaminokat szedek, a gyógyszerek teljesen tönkre tették a gyomromat.
Szedett vitaminok Proenzim + 3 hónapig,Zöldkagyló kapszula 3 hónapig,Bio glükozamin már 2 hónapja szedem, de egyiknek sem éreztem semmi hatását,melette nagyon sok fájdalom csillapítót szedek és krémeket, valamint nagyon + vagyok, de meddig?Aki tud csoda pirulát és megszabadít a fájdalmaktól meghálálom,nem Isteni háláról beszélek.
 

szolnok

Új tag
Kéne neked egy jó reumatológus, vagy ideggyógyász aki csináltat két oldali teljes gerinc röntgent. Nekem jó régen/ még az ókorban/volt/ egyik napról a másikra iszonyatos fejfájás, orrzsibbadássom volt amire a reumatológus /az egyik / azt mondta ezt nem okozhatja meszesedés, máshol kell kereskedni. Azonnal tudtam, hogy agydaganatom van. A vérnyomásom 220/120 ra ugrott idegileg padlót fogtam. Elmentem egy ideggyógyászhoz, aki sajnos már nem él. Elmondtam a tüneteket mire megkérdezte nincs magának csigolya meszesedése? Elküldött kétoldali nyak és gerinc röntgenre. Na és volt. A nyakcsigolyáim is, az egyes -kettesközött ideg becsípődés. Gyógyszer- kezelés egy hét mulva a fájdalom el múlt. /reumatológus nem csináltatott röntgent/ Persze a probléma megmaradt, de legalább tudod mi bajod és a tünetek enyhíthetőek.
 

szolnok

Új tag
Ja és azok a csoda gyógyhatásu készítmények csak a pénztárcát apadásának elősegítésére jók Szintén saját tapsztalat. Van viszont egy olyan inekció vagy anyag amit ha beadnak akkor az be is épül a szervezetbe korra nemre való tekintet nélkül, meszesedfés vagy izületi probléma esetén. Az informed oldalán olvastam, de sajnos nem emlészempontosan . Majd rákeresek. Az úszás viszont biztos nem káros.
 

pusimelu

Őstag
Szia!Gyógymasszőrként vizsgáztam még 2001-ben és tanultam a te betegségedről.A lényeg az hogy szép lassan a csigolyák összemeszesednek.(Javíts ki ha rosszul írok valamit mert csak emlékezetből írok.)Egyre kisebb pályát tudsz az izületeiddel leírni sajnos.Az állapot fokozatosan romlik.Amit megjegyeztem hogy tilos masszírozni előrehaladott állapotban,de nem találkoztam még ilyen beteggel.Az úszás az egyik legjobb kezelési módszer mert tehermentesítve vannak az izületek.(Arkhimédész törvénye)Mindenképp beszélj a kezelőorvosoddal vagy olyan szakembert kellene keresned akik kimondottan ilyen betegekkel foglalkozik és ő biztosan tudja melyik fájdalomcsillapító lenne neked megfelelő.Vannak már tapaszok is amelyek csillapítják a fájdalmat és nem teszik tönkre a gyomrot a bőrőn keresztül szívódnak fel.Azt tanultam arra viszont biztosan emlékszem hogy a fájdalat csillapítani kell és meg kell adni az embernek a lehető legméltóbb életre a lehetőséget!
 

axbea

Új tag
Számítógép előtt ülve mi a legmegfelelőbb testtartás?
Hogy kell elhelyezni a billentyűzetet, egeret?
Azt olvastam valahol, hogy étkező asztalt magad elé képzelni és aszerint elhelyezni a dolgokat
Milyen széket használjak?

Előre is köszönöm a segítséget
 
Oldal tetejére