Gyógygombák és a Cukorbetegség

HUN

Új tag
Szép estét!

Gondoltam érdemes ezzel kapcsolatos témát indítanom.

Az elsavasodás hatása a vércukorszintre

A savterhelés több oldalról is hozzájárul a cukorbetegség kialakulásához:

- a savterhelés roncsolja a hasnyálmirigy inzulintermelő sejtjeit, így azok a szükségesnél kevesebb inzulint termelnek

- a hasnyálmirigy az egyik legnagyobb bázis termelő szervünk, miután folyamatos túlzott mennyiségeket kell termelnie, egy idő után kimerül

- a savterhelés hatására folyamatosan pusztul és így csökken az inzulin érzékelő receptorok mennyisége

A ganoderma gyógygomba Dr. Shigeru Yuji klinikai kísérletei alapján csökkenti a vércukorszintet, visszaállítja a hasnyálmirigy működését.

"A cukorbetegséget a hasnyálmirigy elégtelen inzulinkiválasztása okozza. Jelenleg az orvostudomány egyetlen kezelésként az inzulin-pótlást alkalmazza.
Bár az inzulin csökkenti a vércukorszintet, a tünetek nagyon hamar újra jelentkeznek, továbbá a kortizon hormoninjekcióhoz hasonlóan több mellékhatás is jelentkezhet. A kívülről beadott inzulin nem képes helyreállítani a hasnyálmirigy működését, és a szerv degenerációját is gyorsítja.
A Kinki Egyetem Orvostudományi Kutatóintézete évekig tartó kísérletek során megállapította, hogy a ganoderma gyógygombának ugyanolyan hatása van, mint az inzulinnak. Ennek megfelelően a ganoderma gyógygomba fogyasztása a hasnyálmirigy működésének helyreállítása révén mellékhatás-mentesen enyhítheti az inzulinhiány tüneteit."
 

poe

Őstag
Ja, a lehetőség... :rolleyes:
Mesélj már picit arról, mit és hol tanultál a diabétszről, légy szíves!
Mert amit az első posztodba bemásoltál az elég pontatlan, hogy finoman fogalmazzak.
És tudod, lehet hogy neked ez a pénztárcádról szól, de nekünk az egészségünk, az életünk a tét. Ez nem olyan, mint a TV Shopos porszívó, hogy amikor rájövök, hogy semmit sem ér, kivágom a kukába és káromkodok egyet. Mered vállalni az esetleges következményekért a felelősséget? Tudod egyáltalán mik lehetnek a következmények?
 

borka

Őstag
Természetesen olvasok és ajánlom neked is mielőtt valamiről, ismeretlenül véleményt alkotsz. Ezeket az információkat azért hoztam erre a fórumra hogy segítsek az embereknek. A lehetőség mindenkinek adott az életben csak észre kell venni... http://static.dxneurope.eu/hu/termekismertetok/ganoderma/

Nagyon jó, hogy belinkelted a könyvet. A 26. oldalon konkrétan az áll, hogy 2-es típusú.................alkalmazható!!!!!!!!! De mint fentebb már írtam, mindez csak feltételes módban van.
Nagyon szépen megkérlek, hogy itt ne erőlködjél. Nem hinném, hogy itt potenciális vevőkre találnál.
A jelen fórumozók több mint 90%-a 1-es típusú diabéteszes, ami azt jelenti, hogy a szervezete nem termel inzulint, tehát a csodagomba hatástalan.
Örülünk, hogy itt voltál:
Sándor
 

krisz_2011

Aktív tag
Poe bejegyzéséhez kapcsolódva szeretném elmesélni, hogy közvetlen ismerősöm kipróbálta a ganoderma gombát, a magas koleszterinszintje miatt. Az eredmény az lett, hogy bizonyítottan ettől a gombától 200 lett a vérnyomása, de a koleszterinszintje sem csökkent. Szerencsére, mikor abbahagyta a szedését, a vérnyomása rendeződött. Valóban nem mindegy tehát, hogy kinek, mit ajánlunk, ki vállalja a felelősséget a következményekért.
HUN első posztjának cukorbetegségre vonatkozó részére a "pontatlan" nagyon enyhe kifejezés. Ha finom akarok lenni, divatos szavak "összehordása", el sem tudom képzelni, hol szedte össze.
Mindenki, aki szembesül azzal, hogy ő maga, v. a gyereke cukorbeteg lett, az első sokkhatás után elkezd keresgélni, hogy mivel segíthetne. Sokan közülük jó célpontnak tűnhetnek különféle "csodák" megvásároltatására. Miattuk írom le, hogy akármelyik típusú diab esetén a legfontosabb a megfelelő táplálkozás és a mozgás. Ez a kettő viszont tényleg csodálatosan segíthet!
 

poe

Őstag
Igen, a legnagyobb problémát én is abban látom, hogy leginkább a gyászfolyamat elején, az elutasítási fázisban lévőket lehet ilyenekkel bepalizni, akik diab témában még szinte teljesen tájékozatlanok és elutasítják azt, hogy nekik (vagy a gyermeküknek) ezzel együtt kell a továbbiakban élniük.
Egyébként egyes típusú diabnál a képlet egyszerű (ezt elsősorban HUN-nak írom, a többieknek nem lesz újdonság ;)):
- a szervezetnek ahhoz (is), hogy s sejteket ellássa energiával, inzulinra van szüksége, mert ha nincs inzulin, a vérből a cukor nem jut be a sejtfalon át
- az egyes típusú diabos szervezete NEM termel inzulint
- jelenleg az inzulin kívülről csak injekció formájában, vagy pumpával juttatható be (szájon át nem szedhető, mivel a gyomorsav lebontja; más módokra folynak kísérletek, de a hosszútávú hatásuk nem ismert és az adagolás pontos beállítása is sok esetben kérdéses)
- NINCS olyan csodagomba, tea, gyógynövénykivonat, de pirula sem, ami az inzulint kiváltaná
- gyógymód előbb-utóbb lesz rá (akár mesterséges hasnyálmiriggyel, akár valamilyen biológiai, pl. őssejt alapú megoldással), de annak igen nagy lesz a publicitása és sanszos mellé egy orvosi Nobel díj is, nem titokban fogják kifejleszteni egy sufniban, vagy egy isten háta mögötti csöpp egyetemen
- a legtöbb amit friss diabosként magadért tehetsz az az, hogy megpróbálod mielőbb elfogadni a helyzetet, amin változtatni úgysem tudsz, csak együtt élni vele; maximálisan együttműködsz a gondozó teammel, az orvosaiddal; igyekszel minél többet megtudni a diabétesz kezeléséről, képzed magadat; figyeled a saját tested reakcióit, hogy teljesen rád szabható legyen a kezelés; egészséges életmódot folytatsz (sport, táplálkozás stb.)

Nagyhirtelen ennyi jutott még eszembe.
Elnézést a pongyola fogalmazásért. :)
 

HUN

Új tag
Kedves poe és mindenki!

Engem semmi más nem érdekel csak az igazság! Mert ugye van a mondás: "Az igazság felszabadít"
Tényleg nem szeretnék semmit bizonygatni. Számomra már az is jó dolog ha elhintettem "ébresztő magját".

Utolsóként ajánlom figyelmetekbe ezt azt írást és előadást, nagyon tanulságos! Aztán mindenki maga eldönti merre halad tovább az életben...
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/06/az-egeszsegugyi-maffia-hogyan-usszuk.html#.UdAyTjv0EyM

Dr. S. Ranjan előadása a ganoderma gyógygombáról
Dr. S. Ranjan, MBBS, MD (Általános Orvostudomány), DM (Kardiológus)
- Dr. Ranjan 1980-ban általános orvostudomány, majd 1985-ben kardiológus szakon szerzett diplomát. Mindkét doktorátusát a Madras Orvosi Főiskolán szerezte
- Kardiológus professzorként dolgozott a Madras- és a Kilipauk Orvosi Főiskolán
- 1994 és 2000 között kardiológus professzorként dolgozott a Sri Ramachandra Orvosi Főiskolán és Kutató Intézetben
- 25 év tanítás és gyakorlat a kardiológiában
- Posztdoktori tanár kardiológiában
- Tanácsadó kardiológus a Chennai Városi Kórházban
- Látogató kardiológus az Appolo Kórházban, Chennaiban és Vijaya Szív Alapítványnál, Chennai
- Látogató kardiológus a Mayo Klinikán, Rochester - USA
- Látogató kardiológus Tufts-ban - New England Orvosi Központ, Tufts Egyetem, Boston - USA
- Dr. Ranjan volt India korábbi elnökeinek Shri. R. Venkataraman és Shri K.R. Narayanan tiszteletbeli orvosa és kardiológusa
- Több mint 50 tudományos cikket mutatott be és publikált a hazai és a nemzetközi Kardiológiai Konferenciákon
- Alapítója a "Dr. A. Sreenivasan Heart " alapítványnak

Dr. Ranjan, Double Diamond a DXN hálózatában.

Valamint az India-i magasvérnyomásról szóló újság társszerkesztője. Nem utolsó sorban meghívott előadó a 2013-as Isztambulban tartandó Világ-Konferencián, ahol a gyermekkori magasvérnyomásról tart előadást.



Köszönöm az eddig figyelmet, azt hogy meghallgattatok és hogy nem penderítettek ki egyből.

Minden jót kívánok!
 

poe

Őstag
Te, ez a weboldal annyira meggyőző.... :rohog:
És nincsennek magvak, ez gyom.
Most pedig had áruljak el neked és valamit az MLM-ről kedves HUN. A körítés tökmindegy. Nem számít, hogy kozmetikum, gyógyhatású cucc, főzőedény, vagy éppen aranykötvény szerepel a termékpalettán. A lényeg, a hangsúly ugyanis a hálózatépítésen van. Ezzel sokat keresni csak az fog, aki beszervez maga alá elég embert.
Az már csak újabb finomság, hogy kevés kiábrándítóbb dolog van annál, mikor egy rég látott ismerős felhív, hogy találkozzunk és kiderül, hogy nem beszélgetni, barátkozni akar, csak rám akar sózni valami vackot.
 
Oldal tetejére