Hogyan menekültök meg a covid-védőoltás elől?

ik280

Új tag
Sziasztok!

Nagyon rebesgetik ezt a védőoltást. Szerintetek hogyan lehetne kikerülni? Attól félek, hogy megzsarolnak az inzulinnal. Menekülni meg nincs kedvem, de másra nem tudok gondolni. Köszi.

Üdv.
 

krisz_2011

Aktív tag
Szia! Áruld már el, hogy miért akarod elkerülni???? Szerintem egyrészt tuti nem lesz kötelező, másrészt viszont érthetetlen ez a hozzáállás. Nézz már körül, mi történt azokban az országokban, ahol szépen abbahagyták a szkeptikusok a kanyaró elleni oltást? Miért kell olyan betegségekben meghalni, amire létezik ellenszer? Sajnos ez a vírus nagyon úgy néz ki, hogy nem akar az emberiségről leszokni magától. Az oltás arra való, hogy végre ismét normális legyen az élet, ne kerüljön annyi ember egyszerre kórházba. Úgy tűnik, hogy sok embernél súlyos, hosszú távú hatásokkal kell számolni a fertőzés következtében. Az oltás ennek elkerülésében is segít. Ajánlom figyelembe a magyar virológusok írásait. Tudják, miről beszélnek.
 

ik280

Új tag
Köszi. Azért, mert úgy van beállítva az egész, hogy még a hülye (Bocs!) is lássa, hogy megrendezett műsor. Ilyen szempontból hálásak lehetünk a fősodratú médiának. Attól félek valójában, hogy még ha nem is teszik mindenkinek kötelezővé, minket ugye meg tudnak zsarolni az inzulinnal, és azt cinikus módon meg is tehetik, mondván, hogy a mi érdekünkben akarnak beoltani. Legyen igazad, és ne tegyék kötelezővé!
 

Vitamin

Aktív tag
Úgy hírlik előbb utóbb a sarki ABC-be sem fognak beengedni oltási papír nélkül.....
 

Csatolások

  • egerek.png
    egerek.png
    82.4 KB · Olvasás: 5

krisz_2011

Aktív tag
Úgy hírlik előbb utóbb a sarki ABC-be sem fognak beengedni oltási papír nélkül.....
Azt szeretném tudni, hogy akik nem óhajtják beoltatni magukat, mégis miben bíznak? Oltás nélkül ez a kórság pontosan addig tart, amíg talál magának gazdaszervezetet, az egészségügy meg közben fejre áll, az életünkkel együtt (2 év, 3 év?). Ez sok idő, sok fölösleges halál, kiszámíthatatlan, hónapokig tartó mellékhatás. Tagadhatatlan, hogy jobb kommunikációval talán többen értenék meg ennek a fontosságát és talán kevesebb ostoba összeesküvés elmélet keringene. Továbbra is ajánlom a magyar virológusok közleményeit, sok csatornán könnyen hozzá lehet férni ezekhez. Közérthetően fogalmaznak, megszívelelndő, amit mondanak.
 

ik280

Új tag
Köszi, most már talán nem érdekes. A németeknél állítólag március közepéig hozzák még az értelmetlenebbnél idiótább intézkedéseket, hogy sokan vegyenek az oltásból. Onnantól már talán nem tudnak tovább menni, mert aztán már csak a dutyi meg az akasztás van, és attól nem vennének többen. Meg már szerintem így is elérték, hogy az embereknek elegük legyen, és vállat vonogassanak. Úgy fest, hogy Vitamin felh. által említett dolog szintén csak oltásra ösztönző ijesztegetés. A Bundestag 17/12051-es nyomtatványa szerint még lesz egy harmadik hullám, de ezt a másodikat annyira elhúzzák, hogy lehet, hogy csak októberben rendezik, vagy kihagyják. A Göbbelsz Jóska forogna a sírjában, ha ezt látná: watch?v=TFIDV4hrJf0 Meg van ez a 2361-es EU-rendelet, ami talán megvédhet. Talán, de lehet, hogy túl naiv vagyok.
 

krisz_2011

Aktív tag
Én úgy gondolom, hogy érdekes megmutatni azt az oldalt, ami a bizonytalanokat, a szkeptikusok nyomulása miatt kétkedőket felvilágosítja a tudomány oldaláról. Az olyan stabil oltáselleneseket, mint Te, nem hinném, hogy bármi kizökkentené azon felül, ha ő, vagy közeli ismerőse kerülne súlyos állapotba. Túl sokat láttam már, amihez esetleg Te nem kerültél közel. Hiszek a tudományban, a tényekben és nem érdekel a politika. Magyarország 4 neves virológusa beszélget abban a videóban, amit az imént tettem fel. Mindegyik bizonyított már a területen. Elég közérthetően fogalmaznak és tisztáznak több kérdést is. Sajnálom, hogy nem tudod a vakcinaadagodat átruházni, komolyan szívesen átvenném, mert elég soká fogok sorra kerülni.
 
Oldal tetejére