Libidócsökkenés - "Jaj Drágám,most fáj a fejem!"

Rita23

Új tag
Sziasztok!Lenne egy nagy problémám és szeretném olyanokkal megbeszélni,akik jártak hasonló cipőben.Tudom hogy a mappa a merevedési zavarokra vonatkozik,de szerintem nőket is érinthet ugyanúgy ilyesmi probléma.Én sajnos azt vettem észre magamon,h a szexuális vágyam teljesen lecsökkent.Nem tudom ennek milyen okai lehetnek,mert nem változtunk meg a párommal,semmi rossz dolog nem történt köztünk,de egyszerűen nincs kedvem hozzá.Elmúlik ez magától?Vajon mi okozhatja?elég sokat dolgozom és fáradt vagyok estére,de ez hétvégén nem lehet indok.Nagyon rossz ez így,mert a párom meg sokat kívánja a szexet,és így erőlködve tudok csak vele együtt lenni.Valaki tud valamit mondani erről?
 
sztem figyelj oda mert ebből könnyen vállás lehet. Sztem az is lehet a baj,hogy már túl görcsösen akarod és ennek ugye nyögés a vége. Figyeljetek oda jobban egymásra legalábbis a párod rád ne csak akkor kedveskedjen Veled mikor " légy ottot" szeretne hanem akár a konyhában akár a fürdőben, bárhol és így esetleg már ugy kerülsz az ágyhoz,hogy már Te szeretnéd,hogy történjen vmi.. Sok szerencsét és sok türelmet
 

Rita23

Új tag
Már próbálkoztunk azzal ,hogy megbeszéljük és vele nincs is gond.Nagyon figyelmes hozzám,és nem csak olyankor.Ha már a görcsöléssel van a baj,akkor mit tehetek ellene?Mert most annyi,hogy ne görcsöljek,az nem segít.
 
Oldal tetejére