Libidócsökkenés - "Jaj Drágám,most fáj a fejem!"

Rita23 témája a 'Egyéb betegségek' fórumban , 2009 Július 23.

 1. Rita23

  Rita23 Új tag

  Sziasztok!Lenne egy nagy problémám és szeretném olyanokkal megbeszélni,akik jártak hasonló cipőben.Tudom hogy a mappa a merevedési zavarokra vonatkozik,de szerintem nőket is érinthet ugyanúgy ilyesmi probléma.Én sajnos azt vettem észre magamon,h a szexuális vágyam teljesen lecsökkent.Nem tudom ennek milyen okai lehetnek,mert nem változtunk meg a párommal,semmi rossz dolog nem történt köztünk,de egyszerűen nincs kedvem hozzá.Elmúlik ez magától?Vajon mi okozhatja?elég sokat dolgozom és fáradt vagyok estére,de ez hétvégén nem lehet indok.Nagyon rossz ez így,mert a párom meg sokat kívánja a szexet,és így erőlködve tudok csak vele együtt lenni.Valaki tud valamit mondani erről?
   
 2. klauz.magdi

  klauz.magdi Új tag

  sztem figyelj oda mert ebből könnyen vállás lehet. Sztem az is lehet a baj,hogy már túl görcsösen akarod és ennek ugye nyögés a vége. Figyeljetek oda jobban egymásra legalábbis a párod rád ne csak akkor kedveskedjen Veled mikor " légy ottot" szeretne hanem akár a konyhában akár a fürdőben, bárhol és így esetleg már ugy kerülsz az ágyhoz,hogy már Te szeretnéd,hogy történjen vmi.. Sok szerencsét és sok türelmet
   
 3. Rita23

  Rita23 Új tag

  Már próbálkoztunk azzal ,hogy megbeszéljük és vele nincs is gond.Nagyon figyelmes hozzám,és nem csak olyankor.Ha már a görcsöléssel van a baj,akkor mit tehetek ellene?Mert most annyi,hogy ne görcsöljek,az nem segít.
   
 4. vighkata

  vighkata Utolérhetetlen :) – moderátor

  Rita, cukorbeteg vagy?
   
 5. Szepy

  Szepy Új tag

  Szia Rita!

  A pajzsmirigy működésed rendben van?Mikor voltál utoljára laborban?

  Gabi
   

Megosztás