Lisztérzékeny cukorbeteg fogyókúrája?

Zsu77

Új tag
Személyeskedik a fene. Azt sem mondom, hogy én tudom a tutit.De elég sokat tudok a diabetesről és én csak a tudományosan alátámasztott dolgokban hiszek. A diab kezeléséhez ugyanis nem elég a hit...
Amit linkeltél , nekem erősen reklámízű, azzal együtt hogy a tönkölyt nem tartom az ördögtől valónak. ;)

Így igaz.
 

Zsu77

Új tag
Már nagyon régóta a vitaminokat és egyéb táplálék kiegészítőt úgy reklámoztak, hogy a terményekben, és magában a földben nincs meg az a szükséges ásványi anyag, és nyomelem, ami szükséges az emberi szervezet metabolizmusához. Persze azért van benne jócskán reklám is, de tény, hogy az ember képes úgy belerondítani úgy a természetbe, hogy még csak elképzelése sincs a hosszú távú hatásokról. Ha pedig már szembesül a problémával, akkor nem tudja a visszavezető útat, vagy ha tudja is, már nem lehet meglépni, mert gazdaságok pénzügyi, gazdasági, piacait kéne ahhoz semmissé tenni.

Őszintén szólva, lehet, hogy egészségesebb lenne kezeletlen erdőben termő édesgyökeret rágcsálni. Fűben-fában orvosság, nem pedig a C-vitamin tablettában, ami tele van számunkra idegen és haszontalan, sőt káros adalékanyaggal.

Az adalékanyagok kérdése erősen szabályozott törvényileg.Még az is jobb,ha tablettázik valaki,mint hogy sehonnan se vegye magához,mert csak rohan és nem eszik.

Egyébként a növényekben található,számunkra szükséges anyagok nem azért kerülnek bele a növénybe,mert az tudja,hogy az embernek szüksége van rá.Hanem azért,mert a növénynek szüksége van rá.Nem tudom,hogy egy pl. gyorsérlelés(már ahol alkalmazható) mennyire befolyásolja a mennyiségét,de attól nem kell tartanunk,hogy egy paprika valaha is C-vitamin-mentes lesz,vagy egy gabonában majd nem lesz Ca,Mg,P például.
 

andrea09

Új tag
Barátnőm hetente egyszer látogat meg minket, sajnos lisztérzékeny és sok odafigyelést igényel amikor vendégül látom. Utánaolvastam a lisztérzékenységnek. Most már gyakorlott vagyok ezen ételek elkészítésében, egy webáruházból rendelem az alapanyagokat és eddig csak pozitív visszajelzést kaptam tőle. Szerintem egy kis odafigyeléssel szinte teljes életet lehet élni ezzel a betegséggel.
 
Oldal tetejére