Szükség van-e cukorbeteg szekció moderátorra ?

Legyen-e, a cukorbeteg kérdésben érintett moderátor ?

  • Nem, az esetlegesen felmerülő problémákat az oldal készítői kezeljék

    Szavazat: 0 0.0%

  • Összes szavazó
    9
  • Szavazás lezárva .
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Mrobi

Új tag
Én is a 3-5 fős team mellett teszem le a voksom. PL:Ha valaki párnapig nem ér rá és nem tud a fórumra nézni, akkor ha kibővülünk az alatt a pár nap alatt sokminden történhet, .......,egy csapat jobban tudja kezelni az ilyen helyzeteket is.
Szerintem is a titkos szavazás, az okosabb megoldás. nem azért mert bárki ne merné vállalni a döntését, hanem a klickesedést elkerülendő, és a választott moderátor(ok), se érezzék, hogy "ő nem rám szavazott ....."
Egyébként meggyőződésem, hogy bár kik lesznek kiválasztva az első 20-ból, nagyon korrekten fogják felügyelni a fórumot. (Lehet hogy ez az én hibám, de én már csak ilyen vagyok)
 
H

hypohonder

Vendég
Kedves Mrobi, minden szavaddal egyetértek!!! Olyan szempontot is felhoztál, ami eddig nem lett megfogalmazva - a moderátor-diktátor (egy személy esetén!) távolléte, elfoglaltsága. És a titkos szavazás lényege-értelme is pontosan az, amit leírtál. Most már csak abban tudok bízni, hogy akik ebben a kérdésben döntenek, azok is elfogadják végre ezeket az állásfoglalásokat. Ugyanis én azt gondolom és remélem, hogy ez a tevékenység önkéntes, mondhatni társadalmi munkában végzendő meló, s így semmibe nem kerül senkinek az, ha nem egy, hanem legalább három betegtársunkat éri ez a megtiszteltetés.
 

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Letelt az egy hét, végetért a szavazás, választunk moderátorokat.
Részletek és a választás kezdete holnaptól 1 hétig... :)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére