Vércukor érték HbA1c

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Nekünk most 7,1 lett, ami szuper, mivel sajna volt rosszabb (8,0), továbbá még 2x szúrunk mindig, és ebben az eredményben már Hanna önálló menedzsmentje nagyrészt benne van, ami ÓRIÁSI haladás!!!

Gratulálok :cool: A haladás jegyében lesz ez még jobb is :)
 
  • Like
Reagált: dg
Én egy tapasztalatot szeretnék tovább adni.Elég ré idők óta van cukor növekedésem,ami az orvosok szerint csak ::Hmm Hmmm.. nem vészes.Labor eredményeim szerint a HbA1c eredményem 7 körül volt.Élelmiszer nem befolyásolta de a stressz az igen.Nos az orvosok nemigen foglalkoztak velem,mondták erre nem kell gyógyszer.Ma viszont ott tartok,hogy a kardiológus véletlenül felfedezte a vese dolgok irreális magasságát(van ami a 40 helyett 240 ) de rajta kívül senki sem foglalkozott vele...érdekes volt az orvossal való találkozásaim..az az a Magyar egészségügy esettanulmánya lehetne.
Na a lényeg,hogy a napokban eljutottam a nefrológushoz ahol azonnali 180/50 szénhidrát-fehérje diétát írta elő és folynak a vizsgálatok.
Tényleg kérdezem, minek jártam éveken át a cukros dokihoz? csak azért,hogy meglegyen a létszáma, hiszen nem tett semmit amikor eredményeim veszélyesen megnőttek.Saját bőrömön éreztem,érzem,hogy lehet a politika azt mondja a 7 .alatti cukorbetegséggel nem kell foglalkozni,az nem vészes..most már tudom,hogy a 7 és az alatti eredmények is rombolják a hajszálereket.
 
  • Like
Reagált: dg
Üdvözletem mindenkinek.Új tag vagyok a fórumon,és azt szeretném kérdezni,hogyha az utolsó 6 hét vércukormérésem eredménye 6,5 akkor a vérvétel eredménye 8 alatt lesz?
 
Nagyon érdekes a cikk, köszönöm. Még azt kellene elérni - itthon - hogy megfizethető áron lehessen CGM-hez jutni. A Dexcom használata méregdrága, a Medtronic már elfogadhatóbb, de csak bizonyos mobilokkal, amik szintén drágák.
 

krisz_2011

Aktív tag
Kedves Fórumozók!
Tud valaki esetleg Budapest, Gödöllő, Hatvan térségében olyan (magán) labort, ahol HbA1c-t ujjbegy vérből lehet méretni? (Kiskunfélegyházán találtam, de az kicsit messze van...)
 
Oldal tetejére