Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Nofre!! Hol vannak a képek?Baromira jol éreztük magunkat!!

Hahó :) én még mindig nem érkeztem haza, most tettem ki Katát a Népligetnél! Kicsit később tudom feltölteni, mert persze bejöttem az irodába, de itt nincs olyan herkentyűm... kb jó egy óra! Érdemes lesz végignézni, mert később befutott Tímeácska és Katával légvárat is másztak :D
 

Sani

Új tag
Olyan jó olvasni, hogy ilyen jól összejöttettek.
Sajnálom, hogy nem lehettem ott, de talán majd egyszer én is megismerhetlek titeket
személyesen.
 

pumpás

Őstag
Az Egy csepp Világnap ingyenes családi egészségnap, amelyet 2006-ban hívott életre az Alapítvány azzal a céllal, hogy a család minden tagja törődhessen az egészségével miközben szórakoztató programokon is részt vesz.

Az eddigi három Világnapon több, mint tíz féle ingyenes szűréssel vártuk az érdeklődőket: vércukorszint-, vérnyomás-, koleszterinmérés, CO-mérés és COPD-szűrés, mobil EKG és testösszetétel monitor egyaránt megtalálható volt a kiállítók standjain. Amíg a nagyszülők ellenőriztették egészségi állapotukat, addig a szülők megkóstolhatták és megnézhették a kiállítók újdonságait. Délután mindenki csatlakozhatott a Diabétesz Sétához, ami félóra séta a cukorbetegségre való figyelem felhívásként. És így lesz ez idén is!
A legkisebbek játszhatnak az 1-2 éveseknek kialakított Pöttöm Parkban, a nagyobbacskák tesztelhetik az ugráló várakat, és lesz még kézműves udvar, arcfestés, falmászás is. A család minden tagja részt vehet a sorsolásokon, amelyekhez nem kell sorsjegyet venni, mindössze meg kell őrizni a sorszámozott programleírást, amit a belépéskor kap mindenki a kezébe. A színpadon egész nap sztárok váltják egymást. Lesznek gyerekműsorok és koncertek, bemutatók és más produkciók.
 

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Negyedik Egy csepp Világnap, 2009. november 15-én, vasárnap, a budapesti SYMA csarnokban!
 

almácska

Új tag
Sziasztok!

Szeretnék én is találkozni veletek...Kérlek, hogy irjatok meg mindent, hogy hol mikor s mit vigyek magammal :)

juj de nagyon várom már!!!
 
Oldal tetejére