A dió fantasztikus pesto alapanyag. A diót cukorbetegségben gyakran, kis mennyiségben ajánlott a diétába építeni.
Megtisztítunk egy gerezd fokhagymát és félbevágva az aprítóba dobjuk és pépesítjük. A hagymára következnek a megmosott bazsalikomlevelek, petrezselyem, dió, ricotta, só, bors, reszelt parmezán végül az olívaolaj. Beindítjuk az aprítót, és pár másodperc alatt krémesre dolgozzuk a pesztónkat.
A brokkolit apró rózsákra szedjük és megmossuk.
Vizet forralunk a tésztának és a tészta mellé beledobjuk a brokkolirózsákat is. Ha a tészta kész, a brokkolival együtt leszűrjük. A tésztánkat, a ricottás pesztóval és a brokkolival összekeverjük, így tálaljuk.
adag 1 főre
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Lejárt a munkamenet
Ismételten be kell jelentkezni. A bejelentkező oldal új lapon fog megnyílni, melyet bejelentkezés után bezárhatunk. Ezt követően visszatérhetünk erre az oldalra.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.