Print Options:

Csőben sült csicsóka

Hozzávalók1 adag

Csőben sült csicsóka - könnyen és gyorsan elkészíthető köret, de akár önmagában könnyű vacsora is lehet a tepsis csicsóka.

Csőben sült csicsóka

3 főre
 0,50 kg csicsóka
 2 dl tejszín
 3 darab tojás
 5 dkg karaván sajt
 só, bors, rozmaring
1

A csicsókát tisztítsuk meg (héját sikáljuk meg, hámozzuk le), és vékony karikákra vágva szórjuk bele egy tálba.

2

Fűszerezzük sóval, borssal, rozmaringgal, adjuk hozzá a tejszínt és a három tojást. Keverjük össze a masszát.

3

Öntsük az egészet egy jénai tálba, szórjuk meg a reszelt karaván sajttal és alacsony hőfokon süssük meg (sütési idő kb. 25–30 perc).

Tápanyagtartalom

adag 1 adag


Mennyiség adagonként
Kalória 388
% Napi érték *
Zsír 22.3g35%
Szénhidrát 33.3g12%
Fehérje 14.8g30%

* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.

>

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
  • wordpress_test_cookie

Összes tiltása
Összes engedélyezése