A diószalámi adható meleg ételhez feltétként, de szendvicsre is kiváló.
A diót megdaráljuk. A tofut összeaprítjuk (pépesre). A kenyeret vízbe áztatjuk, a fokhagymát megtisztítjuk. A darált lenmagot 2-szeres vízbe áztatjuk.
Egy tálba tesszük a tofut, kinyomkodott kenyeret, diót, búzadarát, az áztatott lenmagőrleményt, és a fűszereket. Rányomjuk a fokhagymát. Ha szükséges, vizet adhatunk hozzá (ha nem akar összeállni). A masszát kb. 30 percig állni hagyjuk.
Majd kis rudakat formálunk, melyeket alufóliába csomagolunk. Olajozott tepsibe tesszük, és közepes lángon kb. 20–30 percig sütjük úgy, hogy közben néhányszor megrázogatjuk a tepsit. Ezután kicsomagoljuk őket, és így is sütjük.
Adható meleg ételhez feltétként, de szendvicsre is kiváló.
adag az egészben
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Lejárt a munkamenet
Ismételten be kell jelentkezni. A bejelentkező oldal új lapon fog megnyílni, melyet bejelentkezés után bezárhatunk. Ezt követően visszatérhetünk erre az oldalra.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.