Tojásmentes, hamis majonézes kukorica saláta
Megtisztítjuk, felkarikázzuk a hagymát, a konzervkukoricáról leöntjük a levét, s az egészet egy tálba helyezzük.
Egy másik edényben elkészítjük a hamis majonézt. A tejfölbe olajat, mustárt, borsot és édesítőt keverünk, majd citromlével savanyítjuk.
Ráöntjük a kukoricára és az öntettel együtt óvatosan átforgatjuk. Hűtőben néhány órát állni hagyjuk.
Tálaláskor a tetejére petrezselyemzöldet vagy lilahagymát rakhatunk.
adag az összes mennyiség
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.