Könnyed túrógombóc mákba forgatva.
A túrót a hozzávalókkal összekeverjük, hogy homogén legyen. Amíg ez a massza áll, elkészítjük az öntetet.
A pudingport édesítővel elvegyítjük és kevés hideg tejjel csomómentesre keverjük. Közben a maradék tejet melegíteni kezdjük és ehhez adjuk az előbbiekben elkevert pudingport. Ezt folyamatos kevergetés mellett besűrítjük.
A túrós masszából 20 db gombócot formázunk és lobogó sós vízben kifőzzük (miután feljönnek a víz tetejére még kb. 3 perc).
A gombócokat tálkába szedjük, édesítős mákba hempergetjük majd 2 db-onként 0,7 dl vanília öntettel meglocsolva tálaljuk.
adag 1 (2 db gombóc mákba forgatva, 0,7 dl öntettel)
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Lejárt a munkamenet
Ismételten be kell jelentkezni. A bejelentkező oldal új lapon fog megnyílni, melyet bejelentkezés után bezárhatunk. Ezt követően visszatérhetünk erre az oldalra.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.