Fanyar, mégis kellemesen édes, frissítő leves
Egy lábasban kb. 1 liter vizet fel teszünk forrni. Beletesszük a fűszereket: darabolt citrom, szegfűszeg, fahéj, édesítő, 1 csipet só.
Forrásig melegítjük, ekkor hozzáadjuk a meggyet.
Amíg ez felforr a zabpelyhet a tejföllel homogén állagúra mixeljük.
A forró levesből kis adagokban hozzáteszünk a tejfölös habaráshoz, majd a tűzről lehúzott levesbe visszaöntjük a keveréket és még forralunk rajta egyet röviden.
adag 1
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Lejárt a munkamenet
Ismételten be kell jelentkezni. A bejelentkező oldal új lapon fog megnyílni, melyet bejelentkezés után bezárhatunk. Ezt követően visszatérhetünk erre az oldalra.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.