A pestót legtöbben mint tészta mártást ismerik, pedig felhasználása ennél sokkal több rétegű. Húsokkal, salátákkal, zöldségekkel is remekül párosítható, ráadásul még tartósítható is. A paradicsom és pesto verhetetlen párosítás!
Az olajban eltett szárított paradicsomokat csepegtessük le, majd tegyük egy konyhai gyorsvágó gépbe.
Adjuk hozzá a hámozott és feldarabolt paradicsomot (csak a húsát, a leveses részét és a magokat ne), vagy a paradicsom pürét, valamint a többi alapanyagot.
A gép segítségével pépesítsünk, az olívaolajat csak fokozatosan adjuk hozzá.
TIPP: A paradicsomos pesto recept több alkalomra is elegendő. Fagyasszuk le a felesleget és mélyhűtőbe tároljuk.
adag összes
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Lejárt a munkamenet
Ismételten be kell jelentkezni. A bejelentkező oldal új lapon fog megnyílni, melyet bejelentkezés után bezárhatunk. Ezt követően visszatérhetünk erre az oldalra.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.