A spenót főzelék tükörtojással egy igazi tavaszi étel, friss spenótból (vagy télen mirelitből). Ez utóbbi nagyon gyorsan elkészül.
A spenótot felforraljuk. Közben az olajból és a lisztből rántást készítünk, belenyomjuk a fokhagymát, elkeverjük, és pár pillanatig pirítjuk.
Ezután azonnal felhígítjuk a rántást pár kanál spenóttal, összekeverjük, majd beleöntjük a rántást a maradék spenótba, és jól eldolgozzuk.
Ezután felöntjük a tejjel, sózzuk, borsozzuk, és összeforraljuk.
adag 1 főre
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Lejárt a munkamenet
Ismételten be kell jelentkezni. A bejelentkező oldal új lapon fog megnyílni, melyet bejelentkezés után bezárhatunk. Ezt követően visszatérhetünk erre az oldalra.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.