Vendégváró falatkának is kiválóak ezek a spenóttal és tofuval töltött gombafejek.
A friss spenótot megmossuk, kisebb darabokra vágjuk, majd olajon pároljuk, sózzuk, borsozzuk. Fokhagymát aprítunk bele.
Amikor összeesnek a levelek, beledobjuk a kockákra vágott tofut és az egészet kavargatjuk még 3 percig.
Ezután hagyjuk kihűlni, majd rakunk még bele felkockázott lilahagymát és felvágott petrezselymet. A tofukat villával összetörjük, az egészet jól összekeverjük. Ez a töltelék.
A gombákat megtisztítjuk, megmossuk, a szárakat kivágjuk és félrerakjuk. A gombafejeket olíva olajjal megkenjük, sózzuk, borsozzuk, majd púposra töltjük a töltelékkel.
A gombákat tepsibe rakjuk, megszórjuk sörélesztőpehellyel sajt helyett, és 10–20 perc alatt megsütjük.
adag 1 főre
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Lejárt a munkamenet
Ismételten be kell jelentkezni. A bejelentkező oldal új lapon fog megnyílni, melyet bejelentkezés után bezárhatunk. Ezt követően visszatérhetünk erre az oldalra.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.