A habarást hajdinaliszttel készítjük.
A 3 cm-es darabokra vágott zöldbabot feltesszük annyi vízben főni, mely majdnem ellepi. Sózzuk és fedő alatt puhára pároljuk.
Ha megpuhult, a vízből egy mixerbe öntjük egy részét, ide adagoljuk a tejfölt és a hajdinalisztet.
Pépesre keverjük. Ezzel öntjük fel a zöldbabot, melyet ezután felforralunk.
Az aprított friss kaprot a tálaláskor adjuk hozzá.
adag összes
* A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Napi érték lehet magasabb vagy alacsonyabb a kalóriaszükségletektől függően.
Lejárt a munkamenet
Ismételten be kell jelentkezni. A bejelentkező oldal új lapon fog megnyílni, melyet bejelentkezés után bezárhatunk. Ezt követően visszatérhetünk erre az oldalra.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.