Technikai kérdések

dg

Őstag
Szia Nofre!

Halottam a rádióban, hogy a Dr. Info-n van olyan lehetőség, hogy a gyógyszereket összevessük egymással, kizárandó az összeférhetetlenséget.
Hol vagyon ez? Kerestem, de nem találtam, elbújt! :smile:
 

Zsu77

Új tag
Persze,nem is azért írtam,hanem ha valaki tudja mit jelent,az jó lenne ha elárulná,hogy én is tudjam!;)
 

Zsu77

Új tag
Aztat tudom...:(.De ez a gép állandóan kínaiul beszél,felét se értem,csak azt hogy öntudatra ébredt és az összes oldalt becsukta,mert neki memóriazavarai vannak!Ilyet!:shock:
 

blaci

Őstag
Kedves Zsu!
Szerintem a gépeden spyware-vírus (kémprogram) van. Érdemes lenne valamilyen kémprogram keresővel mielőbb ellenőrizni a merevlemezedet a gépben, végigpásztázni az egészet. Főleg akkor gyanús a dolog ha internetezés közben mostanában nagyon belassult a géped. Nemrég egyik barátom gépén is ugyan ez volt a probléma de sajnos csak újratelepítéssel tudtuk megoldani a dolgot. Csak egy ötlet persze nem biztos hogy ez a gond.
Üdv,
Laci
 

Zsu77

Új tag
Aha.Van telepítve kémprogram kereső és minden héten futtatja a férjem(én inkább nem,nehogy töröljem a windowst...:rolleyes: ) és képzeld,hogy ezek mindig vannak,egy vagy kettő.Majd mondom neki,hogy szeva,futni köll megint,ezek gyűlnek mint a legyek!Legelsőre olyan kb.2000 ilyet talált a progi...:shock:
 

blaci

Őstag
Kedves Goyo!
Egy apróság lenne csak amit szeretnék megkérdezni, remélem nem csak nálam van így egy ideje. Szóval az oldal alján a „Mi újság a Fórumon?” résznél fel vannak sorolva a nevek hogy éppen ki van bejelentkezve a fórumra. (Amit én mindig meg szoktam nézni…);)
Ha viszont megnyitom a „A Fórumon böngészők száma” linket a „Ki böngész most minket” listát akkor általában (de nem mindig) többen vannak felsorolva a bejelentkezett felhasználók közül – és itt most természetesen nem a vendégekre gondolok, hanem a kékkel jelölt bejelentkezett tagokra - mint az előző felsorolásban. Főként akkor tapasztalom ezt hogyha hosszú a lista, vagyis sokan vagyunk bejelentkezve. Szóval a lényeg, hogy az oldal alján nem jelenik meg mindenki aki éppen elérhető. Régebben ezt nem tapasztaltam, megnéznéd? Szíves fáradozásodat köszönöm szépen előre is.
(Ha meg csak rémeket látok ( :evil: ) akkor bocsi.) :D:D:D
Üdv,
Laci

U.i.: Azért remélem nem csak nálam tűnnek el a nevek a felsorolásból az oldal alján, légyszi nézzétek már meg ti is, és ha még valaki tapasztal hasonlót írja meg ide. Köszi. (Nézzétek meg többször is ne csak egyszer, mert nem mindig csinálja...)

U.U.i.: Azért nem panasz képpen írtam ám, csak a segítő szándékom nem hagyott nyugodni.(Meg persze a kényelmi szempontok...) Egyébként meg tényleg minden szép és jó...szóval nem azért mondom, csak úgy...na.;):oops::roll::D:D:D
 

Zsu77

Új tag
Jóvan Laci,értjük,na!

Nekem olyan észrevételem van,hogy többször is előfordult,hogy valaki akár már fél órája is kijelentkezett,de a neve még mindig éppen fentlévő tagként szerepel.
 

dg

Őstag
Jóvan Laci,értjük,na!

Nekem olyan észrevételem van,hogy többször is előfordult,hogy valaki akár már fél órája is kijelentkezett,de a neve még mindig éppen fentlévő tagként szerepel.


Én azt vettem észre, hogy ez akkor fordul elő, ha valaki túl sokáig inaktív, és kirakja a rendszer, vagy ha úgy lép ki a fórumról, hogy csak becsukja az ablakot, de nem jelentkezett ki (ezt magamon tapasztaltam).
Ha pedig tévedek, akkor elnézést kívánok! :D
 

Zsu77

Új tag
:lol::lol::lol: -> tegnap pont Teki volt így!!! :lol: A profil oldalán már 36perce nem volt fönt,de a lista szerint még igen!:lol: -> :?:
 

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Kissé késleltetve van a ki/beléptetés... azért ha valaki nem lép ki, csak elmegy másik oldalra, de visszatér, ne kelljen állandóan ki + belépkedni... Laci! én aránylag (tényleg!) sokat nézem a ki böngész most - illetve a fórumon böngészők - linkeket, de én nem tapasztaltam, amit írsz. De feltétlen utánanézünk a jelenségnek :D
 
Oldal tetejére