Vércukormérők

blaci

Őstag
Egy ilyen összehasonlító programot használok a különboző időszakok és betegek vércukorszintjének analizálásakor. A program megtekinthető a következő hivatkozáson:

http://szentgyorgyipal.xw.hu/JelentesekSmartPix/keretek.htm

http://szentgyorgyipal.xw.hu/JelentesekSmartPix/keretek.htm

A programot elküldhetem az érdeklődőknek e-levélben. Némi honlapkészítési ismeret szükséges az alkalmazásához, ehhez is megadom a segítséget.

Igen, pontosan ilyesmire gondoltam. Nagyon jó és így egyszerűen értékelhetőek, összehasonlíthatóak az adatok a programmal. Bárcsak minden gondolatom ilyen gyorsan teljesülne...;)
Azt szeretném kérdezni hogy mivel én a Dcont Optimum vc. mérőt használom, az onnan letöltött adatokkal használható e a program vagy csak az AC mérő adataival?
Tisztelettel:
B. Laci

Zsu77

Új tag
Hopsza mit találtam a dokik fórumán...

Orvosok, cukorbetegek figyelmébe! AccuChek Camit Pro-t ne!

Szerző: Supervisor Dátum: pén. okt. 03, 2008 2:43 pm
Orvosok, cukorbetegek figyelmébe! AccuChek Camit Pro-t ne!

Nagyon hasznos kiegészítő lenne az AccuChek vércukorszintmérőhöz az Accu-Chek Camit Pro program és az infra egység. A dolognak azonban van egy súlyos szépséghibája: a megrendeléskor a forgalmazó elfelejti megkérdezni, hogy a felhasználó milyen operációs rendszert használ a számítógépén. Ugyanis a program súlyos hibája, hogy Win95-és Win 2000 között fut csak XP alatt nem, a Vistát már nem is említem.

Így aztán a gyanútlan megrendelőt akkor éri a nagy meglepetés, amikor megkapja a csomagot és küldheti vissza! Sajnos ez a forgalmazó részéről a fogyasztók súlyos megtévesztése, amely gyakorlatot sürgősen meg kell szüntetni!

Tehát aki nem Win95 és Win 2000 közötti oprendszert használ, az ne vegye meg!

Az a felső táblázat az véletlen került ide...:? :oops:

off: Reklámot kiszedtem. (Nofre)

dg

Őstag
Az átlagszámítási funkció -- most már mondhatom: rendre -- lefagyott rögtön éjfél után, amint 1-ejére váltott a dátum. Adattörlés, aztán 1 hónapig megint jó lesz.

Laci!

Mit tapasztaltál? Nagyon kíváncsian várom!

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Az átlagszámítási funkció -- most már mondhatom: rendre -- lefagyott rögtön éjfél után, amint 1-ejére váltott a dátum. Adattörlés, aztán 1 hónapig megint jó lesz.

Laci!

Grácia, egy kérdést megérne a 77e-nek feltenni, adjanak magyarázatot, mert ez így nem oké, a vc mérő nem produkálja a gép ajánlott funkcióit.
Én is kíváncsi vagyok, Laci gépe mit produkál. Őszintén szólva kíváncsi lennék a többi ilyen vc mérővel rendelkező tapasztalatára, hiszen ilyen gép van a legtöbbnek.

dg

Őstag
Grácia, egy kérdést megérne a 77e-nek feltenni, adjanak magyarázatot, mert ez így nem oké, a vc mérő nem produkálja a gép ajánlott funkcióit.
Én is kíváncsi vagyok, Laci gépe mit produkál. Őszintén szólva kíváncsi lennék a többi ilyen vc mérővel rendelkező tapasztalatára, hiszen ilyen gép van a legtöbbnek.

Mostanra kétséget kizáróan hibás a gépem. Rá fogok kérdezni. Azért még várom, Laci mit ír. Úgy látom, a többieket nem pörgette fel a téma.

blaci

Őstag

Laci!

Szia Grácia!
Ahogy ígértem, nem töröltem ki az adatokat és megnéztem mit művel ez a mérő. Bocsi hogy csak most tudok válaszolni de egész nap a dolgozóban voltam. Háát, az enyém tökéletesen működik, átváltott elsejére és szépen számolja/kiírja az átlagot úgy mint eddig. Szóval: "A hiba az Ön készülékében van." Mindenképpen érdemes lenne megkérdezni a Kata által már javasolt gyártót vagy szervizt hogy mi a véleményük esetleg találkoztak e már hasonló problémával. Sajnos csak ennyit tudtam segíteni...esetleg még:

Itt a szervizük elérhetősége

Üdv.,
Laci

dg

Őstag
Szia Grácia!
Ahogy ígértem, nem töröltem ki az adatokat és megnéztem mit művel ez a mérő. Bocsi hogy csak most tudok válaszolni de egész nap a dolgozóban voltam. Háát, az enyém tökéletesen működik, átváltott elsejére és szépen számolja/kiírja az átlagot úgy mint eddig. Szóval: "A hiba az Ön készülékében van." Mindenképpen érdemes lenne megkérdezni a Kata által már javasolt gyártót vagy szervizt hogy mi a véleményük esetleg találkoztak e már hasonló problémával. Sajnos csak ennyit tudtam segíteni...esetleg még:

Itt a szervizük elérhetősége

Üdv.,
Laci

Köszi, Laci! Ez elég jelentős infó! Így csak én reklamálhatok! :p Pedig, milyen jó kis közös program lett volna! :D

vighkata

Mostanra kétséget kizáróan hibás a gépem. Rá fogok kérdezni. Azért még várom, Laci mit ír. Úgy látom, a többieket nem pörgette fel a téma.
Én ugye nem pezsgek a 77e gépekért, de amikor nekem volt (Cabrio), és mivel pontatlan volt, én gyakran felküldtem a cég szervízébe.
Csak jót mondhatok a szervízről. Gyorsan, pontosan dolgoztak, és valóban posta(galamb) fordultával küldték vissza gépet. Ha jó tudom, amíg garanciális, addig még posta költséget is átvállalják, bár én mindig saját költségen adtam fel. Minden alkalommal kitisztították a gépet, elemet cseréltek benne, volt, hogy a dobozba raktak tartalék elemet, és amikor gari időn túl volt a gép, akkor sem számoltak fel szerelési költséget. Tehát én még posta költségen kívül neki nem fizettem.
Igaz, hogy szerelés ide, szerelés oda a gép továbbra is pontatlan volt, hol fölé, hol alá mért a labornak, de tény, hogy mindent megtettek.

A dobozba a gép mellé rakd be a hibaleírást, és a vásárlási papírt, azon van a dátum, és tudják, hogy garis.

dg

Őstag
Hát majd veszek egy nagy levegőt, de minthogy egyéb tekinteteben nagyon úgy tűnik, hogy jó a gép, nem kapkodok. Már csak azért sem, mert a régi DCont Prsonalhoz épp nincs egy szál tesztcsíkom sem, és most nagyon nincs kedvem venni (-- és most dörzsölöm egymáshoz a mutató- és hüvelyk ujjaimat.)

dg

Őstag
Valamelyik topikon írtátok (Laci, te voltál?), hogy közgyógyra kiváltott tesztcsíkért még fizetni is kellett valamenyi pénzt, meglepő módon, mert hogy addig nem kellett.

Én most váltottam ki, februárban, közgyógyra. Nem kellett ráfizetnem semennyit sem.

dg

Őstag
:lol::lol::lol:
Növény-ügyész-ügyvéddel az élen!!!:mad::D

Csak egy asztalt tegyetek elém...:mrgreen::p

Majd vinnénk magunkkal egy kis kinyitható kemping asztalt, a ma divatos kifejezéssel élve: retro kepming asztalka (brrrr...)(a retro szóra).
De azt csak paskolni szabad, mert összeszakad. Ám sok apró pask, felér egy nagy odacsapással, a közmondás szerint is, nem? :D

vighkata

Retro camping asztal? Hát azt növénykénk szemmel veri, és összedől.
A patikában a pultot újra kellett ácsoltatni (vagy asztaloltatni?), pedig nem rég újították fel a zegész patikát. Én tudom, láttam. :D:D:D

Zsu77

Új tag
Majd vinnénk magunkkal egy kis kinyitható kemping asztalt, a ma divatos kifejezéssel élve: retro kepming asztalka (brrrr...)(a retro szóra).
De azt csak paskolni szabad, mert összeszakad.

:lol::lol::lol:

Ám sok apró pask, felér egy nagy odacsapással, a közmondás szerint is, nem? :D

Öööö...eztet a közmegaszondást nem ismerem,de ha Laci hoz egy szintit,akkor én dobolom hozzá a tam-tam-ot!Na.Az lesz olyan szörnyű,hogy majd egyből beleegyeznek mindenbe,csak hagyjam abba!:lol:

blaci

Őstag
Valamelyik topikon írtátok (Laci, te voltál?), hogy közgyógyra kiváltott tesztcsíkért még fizetni is kellett valamenyi pénzt, meglepő módon, mert hogy addig nem kellett.

Én most váltottam ki, februárban, közgyógyra. Nem kellett ráfizetnem semennyit sem.

Nem, nem, nem én voltam! - :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Nekem nincs is ilyen közgyógyos izém...:rolleyes::mrgreen:

Oldal tetejére