laffi
Tag
Itt elég korrekt árakat találtam
http://www.lagymanyospatika.hu/cikk_browse.php?csid=6
http://www.lagymanyospatika.hu/cikk_browse.php?csid=6
Ha a GO kontrololdattal kalibrálható a Dcont Optimum és Partner készüléke az Optimum csíkba felszívatva, akkor ugye érted hogy mi van??? A csík ugyanaz, a control lötyi ugyanolyan mértékben fogja elszínezni, a gép meg tág határok között beméri, és megnyugodhatsz hogy jól mér. Végülis mindegy hogy 6,4 vagy 9,7 nem???? Ezek a tág határok.... no comment.Igazad van, tényleg a kontrollhoz van írva.
Mondjuk elég nevetséges, hogy az Optimum csíkokhoz az AC Go kontrollját írják ki. Vagyis az Optimum csíkot Go készülékben kell kalibrálni? Vagy a Go-t, kell rákalibrálni az Optimum csíkra? Vagy mi van?
Jaaaaa, értemPéter! A támogatás tudtommal most is fix 2490 Ft, így lesz a 2930-2490=440.- a 77E csík ára.
AC Active 4045-2490= 1.555.-
Mivel a ti csíkotok tám nélkül 2380 és a tám ettől magasabb, így értettem hogy kb. 200 Ft-ot kell még csomagolni kell mellé, de javítom magamat: 110.- Ft.
Én veszek is, megígértem. Nekem nagyon vonzó a 0,3 mikroliter vércsepp igény. Már a memóriája sem érdekel. Persze, ha addig nem hozod be a FreeStyle Lite-t. Nekem az sokkal jobban tetszik.Ritka a jól felszerelt labor, legalábbis Magyarországon. Sajnos
A támogatás marad és persze fixesítve lesz. A kérdés csak az, hogy befogadják-e az Omegát. Ha igen, akkor az árban versenyképes lesz a 77E csíkkal illetve a kütyüvel meg pláne.
Jaaaaa, értemJó lenne, de nem így kell számolni. Ugyanis ez a importőri ár (ezek vagyunk mi). Ha támogatott lesz, akkor rákerül a kiskereskedelmi (patikai) és a nagykereskedelmi árrés is és így lesz nagyjából hasonló szinten is. Annak, hogy patikába is lehessen meg kell fizetni a költségeit (tárolás, szállítás, patikusnéni, stb).
A válasz egyszerű: ha tőlük vásárlod akkor többet keresnek rajtaÉrtem.... akkor viszont azt nem értem hogy 77E nem így csinálja az árképzést? Ugyanis tőle is 2930.-ért lehet beszerezni, mint ahogy a rendesebb patikákban a mai napig is lehet. Más kérdés hogy mostanában egyre több patikában 3200 körüli áron adják és így támogatva sem 440.- ahogy eddig megszoktuk, sokkal inkább 700 Ft körüli.
Sajnos az 50es memória miatt az Omega nem Neked való. Ez egy abszolút minimál kütyü és az ár/érték aránya a nagy előny.Én veszek is, megígértem. Nekem nagyon vonzó a 0,3 mikroliter vércsepp igény. Már a memóriája sem érdekel. Persze, ha addig nem hozod be a FreeStyle Lite-t. Nekem az sokkal jobban tetszik.
Az Xceed nem tetszik, nekem olyan ormótlannak tűnik. Az jut róla eszembe, hogy hátrakötött kézzel, sötét pincében tervezték. Akkor inkább a minimál Omega.Sajnos az 50es memória miatt az Omega nem Neked való. Ez egy abszolút minimál kütyü és az ár/érték aránya a nagy előny.
Az Xceed már sokkal inkább lehet érdekes annak aki többet akar (pl Neked), annak van számítógépes kapcsolata is.
Na meg van a kicsike, mármint a Go.
A hipot rendeztem, de őszitén most bízom benne, hogy egy kissé elszáll a cukim a lesz egy kis somogyim. Akkor a hipernél is lehet összehasonlító méréseket végezni.
Accu-Chek Go:
- Optimum csík, Go csip: 3,7 mmol/l
- AC Go csík Go csip: 3,5 mmol/l
Szerintem a két gép összehasonlításáról nem én írtam, hogy nincs értelme, de tény, hogy a véleményem nekem is az, hogy nem helyes túlzásba vinni.Egyébként nem Te írtad hogy 2 gépet összemérni nincs sok értelme??? Inkább a laborral kellene majd (mielőbb) összemérned az új gépet, hogy tudd merre és mennyit tér el.
Elkéstél. Látod nekem nem volt ennyi eszem, csokim viszont volt. Most persze nem szállt az egekig a cukim.Egyél még egy kis csokit, persze csak tudományosan...![]()
...
Egyébként nem Te írtad hogy 2 gépet összemérni nincs sok értelme??? Inkább a laborral kellene majd (mielőbb) összemérned az új gépet, hogy tudd merre és mennyit tér el.
Szerintem a két gép összehasonlításáról nem én írtam, hogy nincs értelme, de tény, hogy a véleményem nekem is az, hogy nem helyes túlzásba vinni.
...
Én biztos, hogy a laborral összemért értéket tartom a mérvadónak.