Vércukormérők

tímeácska

Őstag
Naszóval... Közben beszéltem a Mi külön bejáratú profi összehasonlító/kiértékelő tablázat-készítő Emberünkkel, Szentgyörgyi Pállal, Neki fogom átküldeni a mindenféle cukormérők, mindenféle csíkkal kontra labor mérés adatait. Na, Ő biztosan átlátható táblázatot/kat fog készíteni Nekünk...;-)

blaci

Őstag
Naszóval... Közben beszéltem a Mi külön bejáratú profi összehasonlító/kiértékelő tablázat-készítő Emberünkkel, Szentgyörgyi Pállal, Neki fogom átküldeni a mindenféle cukormérők, mindenféle csíkkal kontra labor mérés adatait. Na, Ő biztosan átlátható táblázatot/kat fog készíteni Nekünk...;-)

Hm, ez egy igazán jó ötlet volt, kár hogy nem én találtam ki…!:rolleyes::mrgreen:
Üdv.,
Laci ...aki örül azért így is...!:mrgreen:

blaci

Őstag
Mármint, Te szerettél volna táblázatot készíteni, avagy javasolni szeretted volna Pál közreműködését?! :cool:;):mrgreen:

Csakis és kizárólag javasolni szerettem volna, természetesen!;):D Mert így tényleg biztosak lehetünk benne hogy jól áttekinthető és igazán látványos táblázatot fogunk kapni.:D
Üdv.,
Laci ...aki biztos benne hogy a tiédben sem csalódott volna!:mrgreen:

tímeácska

Őstag
Laci ...aki biztos benne hogy a tiédben sem csalódott volna!:mrgreen:

Mármint, az én micsodámban? Ha én is készítettem volna táblázatot?! Tudod Te, hogy én milyen bonyi tudok lenni?! :rolleyes::cool: Vagyis, ami számomra tök egyértelműnek, és magától értetődőnek tűnik, az másnak a káosz
fogalmával egyenlő... És Ők gondolják jól...:rolleyes::cool::mrgreen:

blaci

Őstag
Mármint, az én micsodámban? Ha én is készítettem volna táblázatot?! Tudod Te, hogy én milyen bonyi tudok lenni?! :rolleyes::cool: Vagyis, ami számomra tök egyértelműnek, és magától értetődőnek tűnik, az másnak a káosz

Hát persze, csakis az általad készített táblázatra gondoltam, értettem, céloztam, stb., stb...:rolleyes:

Tudom, tudom, csakhát mégis, gondoltam hátha...de nem...!:mrgreen:
Üdv.,
Laci ...aki nagyon kedves, udvarias és diplomatikus akart lenni!:rolleyes::mrgreen:

Ui.: <- látom nem csak ez, hanem az "...aki" is tetszik, kicsit újítottam, vigyázz mindkettő függőséget okozhat...mint nálam...:rolleyes::mrgreen:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Sziasztok! :)
Annyi szó esett a labor, kontra AC Active/ AC Go/ Optimum/ Personal közötti lehetséges eltérésekről, hogy bevállalok egy 2 napos ... izét... tesztet... vagy mit... Vasárnap-hétfő 06-18-ig dolgozok a kórházban, ezen két nap alatt mind a 4 géppel mérek cukrot (1-1 gép SAJÁT csíkjával, és a vele "kompatibilis" csíkkal is...:rolleyes:), és a laborba is leküldök vérmintát. Biztos, hogy a második nap végére kissé nyúúúzottak lesznek az ujjaim (is), de nekem ennyit megér... SŐT! Már engem is felettébb érdekel az eredmény... :rolleyes: (Este 6 utáni cukikat labor eredménnyel nem tudok majd összevetni, ugyanis, "csak" addig dolgozok...:roll:)

Én is ezt a párosítást alkalmaztam az összeméréseknél. AC A+AC Go, eredeti csík+partizán csík. Érdekes volt számomra, hogy az AC A eredeti csík tér el leginkább a többi variánstól. Kíváncsi vagyok nálad mi lesz a végeredmény.

Én most azt várom, hogy legyen egy extrém cukim (hiper), de a zistennek sem jön, produkálni meg nem akarom (annyira meg a csokit nem szeretem). A hiponál nincs jelentős eltérés, az meg jön mostanság csőstül.

vighkata

Már végképp kezd piszkálni engem is a csere, Optimumról Go-ra. Vagy a szélső tartományoknál még pontatlanabb (még inkább alámér???)?
Hálás lennék, ha ezt egy kicsit összefoglalná nekem valaki!
Hamarosan tudunk összemérni Hanna gépével, aztán következtetünk, meg levonunk (konzekvenciát).

vighkata

Igen, szóval ezért is írtam az előbb a fenti, beidézett részt...;)
A következő labor és HbA1c-m kb. ősszel várható akkor kipróbálom a Go és a helyi laborunk mit szólnak egymáshoz. (Még egyik sem sejti mi vár rá...) Részemről július 1.-től a Go.;):D
Üdv.,
Laci ...aki majd jól összehasonlítja őket...!:mrgreen:
Én azt terveztem, hogy kérek a diabon egy labor papírt csak pp cukorra, mert a HbA1c-m nekem is aug. végén esedékes, nem akarok addig várni. Az összehasonlításhoz egyébként is cukor meghatározás kell. Szabi után meg is ejtem a laboros összemérést, akkor megyek csíkot íratni.

vighkata

Laffi!
Részemről is oké egy Fehérvári tali... Már csak ez a kérdésem, hogy MIKOR és HOL?!
Teki! Nem tudok mostanában diabos rendzvényről Szfvárott... Vagy milyen rendezvényre gondoltál? :rolleyes: Nekem konkrét progi nélkül is megfelel...:rolleyes:

Tímeácska!
Kötetlen csevej egy kávéházban, vagy ahol akarjátok! Semmiféle rendezvény nem lesz, de ha 3-4-5-en összejövünk akkor lenne miről beszélgeni nem?
Akkor rendezvény nélkül. Én nem feltétlen diabos banzájra gondoltam, hanem valamilyen progira. De akármi jó, progi nélkül.

vighkata

Tuggyuk! :twisted: Lásd tengeralattjáró dilemma. :D;):roll:

vighkata

Én most azt várom, hogy legyen egy extrém cukim (hiper), de a zistennek sem jön, produkálni meg nem akarom (annyira meg a csokit nem szeretem). A hiponál nincs jelentős eltérés, az meg jön mostanság csőstül.
Most is hipo. Eredmény: AC A 3,8 AC Go 3,7. Mindkét mérés partizán csíkkal.

vighkata

Most hívtak hogy ott vár rám a patikában. Ma már nem ugrok el érte, a párom holnap úgyis bent jár, estére itt lesz vele és hajrá mérések.
Szita ujjúak, hajrá!!!:cool::cool::cool:
Laffi, a te eredményeidre vagyok nagyon kíváncsi. A te partnered :shock::shock::shock: nagyon mellémér, alá, fölé, lehet hogy egy keresztezésnél a két mérés még találkozik is egymással.

Oldal tetejére