A keresés eredményei

1. M

mindenkinek

Köszi Kata a közbenjárást. Pár technikai megjegyzés a kérdőívről Ha kitöltötted és rákattintottál a tovább ikonra, akkor én már megkaptam az adatot, a reklám részével nem kell foglalkoznotok (sajnos, az üzletet nem lehet háttérbe szorítani, csak ha fizetek érte:)) DIABÉTESZ MENEDZSMENT KÉRDŐV...
  2. M

Insulinpumpa

igen, voltaképp ennek a fontosságát szeretném felmérni, hogy a cukorbetegek fejében ez hogyan is csapódik le. nem ástam még bele magam nagyon a témába, de az elképzelésem az volna, ha létezne egy centralizált rendelő (magán váll. kezdeményezésre), amely egy helyen látja el a cukorbetegek...
  3. M

Insulinpumpa

KÖSZÖNÖM, frissítem is:)
  4. M

Insulinpumpa

Kérdőív Nagyon köszönöm az igyekezetet, ezekkel az ingyenes kérdőív oldalakkal csak a baj van. Ha kitöltötted és rákattintottál a tovább ikonra, akkor én már megkaptam az adatot, a reklám részével nem kell foglalkoznotok (sajnos, az üzletet nem lehet háttérbe szorítani, csak ha fizetek érte:))...
  5. M

Insulinpumpa

diabétesz menedzsment http://FreeOnlineSurveys.com/rendersurvey.asp?sid=rx3fz425fb2ls b7505453 Sziasztok! ha van két percetek segítenétek kitöltetni a fenti kérdőívet, a cukorbetegeknek szól. örökhála ;). üdv, Kriszta
Oldal tetejére