A keresés eredményei

1. christina

A mai napom apró öröme...

:rohog::rohog::cool: Olyan szövegük van, hogy én is kapkodom a fejem sokszor miket mond Gergő. Gratulálok Máténak (meg persze nek(tek)ed is! Adj neki egy cuppanóst a nevemben- már ha ez nem ciki neki ebben a korban.;):D
  2. christina

A nap vicce

Nem volt sok. Még, még, még.....:D A fentiek különösen tetszettek. A kacsásat külön köszönöm, a jövő héten alkalmazom is!:rohog::rohog::rohog::cool:
  3. christina

Asszociációs játék- Gondolattársítás

wellness hétvége
  4. christina

Szólánc

kosár
  5. christina

Ünnepeljünk!

Drága Kata! Sok boldogságot kívánunk neked! Küldök egy járgányt, hogy gyorsabban érj a következő talira. :-) :D
  6. christina

:rohog::hurra::cool::D Szuper gyereke(i)d vannak! De ezt eddig is tudtam.;):D Nemunatkozolsosemmindigvanmeglepetéscsigu!
  7. christina

Cukorbeteg gyermek

Mi ugyan csak napi 3 órát járunk oviba, így nincs nála. Ezen már én is gondolkodtam, hogy mi lenne ha egész napra járna. Ha több napra elmegyünk itthonról akkor viszem magunkkal, amúgy a hűtőben pihen.
  8. christina

Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

Köszi Sándor! Már megyek is nézegetni.:cool::dr_24:
  9. christina

:mad::mad::mad::o:dr_21::dr_314::dr_22::dr_27: Ezt megjegyzem! Így becsapni szegény ártatlan, naiv, jóhiszemű......szóval engem.:) Kis humorzsák.:cool:
  10. christina

Cukorbeteg gyermek

Drága segítő Angyal! Priviben átküldtem Jutkának a blogot, mert már nem elérhető mindenki számára, ahogy írtad. :dr_24:
  11. christina

Cukorbeteg gyermek

Hát te vagy akiről olvastam!:D Nagyon örülök, hogy "megismerhettelek". Sajnos én-mi nem megyünk holnap, de a cikknek örülnék. Régebben írtam blogot az ovi keresés nehézségeiről, ha van kedved visszakeresheted ha még nem olvastad. Nem egyszerű, de te ezt gondolom tudod-hisz iskola szinten tettél...
  12. christina

Óvoda- iskolakezdés / Óvónők, tanárok edukálása

Hát te vagy akiről olvastam!:D Nagyon örülök, hogy "megismerhettelek". Sajnos én-mi nem megyünk holnap, de a cikknek örülnék. Régebben írtam blogot az ovi keresés nehézségeiről, ha van kedved visszakeresheted ha még nem olvastad. Nem egyszerű, de te ezt gondolom tudod-hisz iskola szinten tettél...
  13. christina

Szólánc

dió
  14. christina

Szólánc

simán
  15. christina

rendőr
  16. christina

Hűha! Pedig hogy várták a csajok a forgatós-leszűrőst.
  17. christina

Szólánc

guriga
  18. christina

Szólánc

óriáskerék
  19. christina

büntetés
  20. christina

Cukorbeteg gyermek

Szerintem ide a fórumra is fel lehetne tenni. Ha nem, akkor én is kérném priviben. Én olvastam erről az iskoláról és nagyon jó dolognak tartom!:cool:
  21. christina

Óvoda- iskolakezdés / Óvónők, tanárok edukálása

Szerintem ide a fórumra is fel lehetne tenni. Ha nem, akkor én is kérném priviben. Én olvastam erről az iskoláról és nagyon jó dolognak tartom!:cool:
  22. christina

Vércukormérők

Akkor a miénk lehet a harmadik (?). Egy doboz csíkot 5-6 nap alatt elhasználunk, havi 5-6 ( de inkább 6) doboz csík a "fogyasztásunk". Ebből kifolyólag nincs ideje lejárni.;) Megjegyzem amit már korábban is leírtam, hogy a kalóz csíkozást nem mertem évekig kipróbálni. Rajtam kívül viszont...
  23. christina

Vércukormérők

Természetesen megengedem és jó ötletnek találom. Kérlek ha lesz válasz, oszd meg velem-velünk.:cool: Ismét teljesen egyetértek az általad leírtakkal. Köszi, hogy megfogalmaztad helyettem.;):)
  24. christina

:cool: Ügyes vagy! De ez nevetséges, hogy patikák között-illetve a patikusok felkészültsége között ekkora különbség van.:mad:
  25. christina

Vércukormérők

Igen, tudom hogy nincs értelme a két mérő összehasonlításának, pláne a működési elvük eltérése miatt. De ezek nagyon durva eltérések és nem csak százalékosan nézve!!! Pl. evés előtti mérés alapján teljesen más inzulin mennyiséget adok étkezéshez egy 5-ös cukorra és mást egy 8,6-osra. (És ez a...
  26. christina

Vércukormérők

Köszi Misi, megnéztem a videót. De ha ez lenne az oka amit írsz ez is kiábrándító. Egy gyereknél nehéz lenne "jól" mérni. És az is érdekes, hogy az eredményeinket nézve, "elfelejtettem" jól mérni? Az elején tudtam aztán nem? Ez fordítva szokott működni.:D
  27. christina

Vércukormérők

<table class="MsoTableContemporary" style="border-collapse: collapse;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr style=""> <td style="width: 104.4pt; border-width: medium 2.25pt 2.25pt medium; border-style: none solid solid none; border-color: -moz-use-text-color white white...
  28. christina

Ünnepeljünk!

Drága Manka! Nagyon sok boldogságot kívánunk! Kriszta és a törpiek :-)
  29. christina

Vércukormérők

:cool: Meg az enyémet! :D:hurra:
  30. christina

Vércukormérők

Hmmm..... hát nem tudom. Lehet, hogy mi kaptunk ki egy rosszabb darabot. Lassan erőt (vagy inkább időt veszek) magamon és leírom a méréseinket. Mi 30 % hibahatárt vettünk, de volt hogy jóval túlhaladta.:rolleyes:
Oldal tetejére