A keresés eredményei

1. bogácsa

gyógyszeráremelés.

szerintem nyugodtan tedd az előző fórumot olvashatóvá:) az ÚJ fórumra rátalál majd mindenki,hiszen az mcd.hu-ról már ide vezet az út:)
  2. bogácsa

Lantusz-aki már használja és aki még nem

lehet a fórumon a hozzászólások időbeli sorrendjét megfordítani?-mert már most a 2.oldalon tartunk és zavaró lapozgatni...
  3. bogácsa

levemirrel meg szoptatni nem lehet... :( ki érti... tettem be egy új avatart :D olyan édes!
  4. bogácsa

gyógyszeráremelés.

az szuper lesz :cry: na,aki kitalálta,annak csak csupa rosszat kívánok...bocs :evil: egy emberről még hány bőrt?????
  5. bogácsa

borzasztó ez a belassult magyarország!én nem tudom elképzelni már h insulatarddal csináljak végig egy terhességet...a lantusz meg tök jó nekem! mire oda jutok h szüljek,már biztos több lesz a tapasztalat ezügyben...
  6. bogácsa

a mai napi kérdés...ha az ice teában csak 2g CH van,akkor 2 dl miért emeli fel a cukrom annyirra?konkrétan 5,0ről 12re?:) :shock: [/url]
  7. bogácsa

Új munkahely

igen,ez kötelező gyakorlat..összesen 30 hét lesz..nem kevés igy bemelegítésnek... tudom h te is hasonló cipőben jársz..dehát aki nem irodai,ülős munkát végez,hanem rohangálósat,annak még nehezebb a helyzete-a helyzetünk:)
  8. bogácsa

kovica!molli! ehhez a topikhoz miért van a nevetek irva,mint moderátorok?hogyan váltatok azzá? :D nagyon trendi ez az új fórum! sajnos másnap tényleg ingadozóvá válik a cukrom nekem is-mármint alkohol után... és még1 dolog-mióta cukros vagyok,nehezebben dolgozza fel a szervezetem az...
  9. bogácsa

sziasztok! az előző fórumon már jól bevált topik,szerintem érdemes folytatni....
  10. bogácsa

Új munkahely

szia! aranyos vagy h indítottál egy ilyen munkahelyi kérdésekkel foglalkozó topikot! engem ez most nagyon érint! ma sem voltak fényesek a cukraim,mert egyszerűen nem tudom beosztani az időmet...elfelejtek mérni..igy nem korrigálok és igy nem jó... ma is hajtás,2en voltunk...
Oldal tetejére