A keresés eredményei

1. D

Vércukor érték HbA1c

Köszönöm drukkolásotokat, de nem mertem tovább kockáztatni...egész nap /vagy 5 mérés) 20 alatt volt, kivéve az ebéd után 2 órávali..az viszont 23 felett... hívtam a mentőket, nagyon gyorsan orvoshoz jutottunk, szomszéd bevitt minket sürgősségire és bent is tartották. Ahogy egyre inkább...
  2. D

Vércukor érték HbA1c

Köszönöm, jól vagyunk :) 18,3 reggel 6-kor, most 2 bogyó, aztán figyelés. Köszönöm, hogy itt vagytok, sokat jelent számomra, hogy be-bejöhetek jelenteni :)
  3. D

Vércukor érték HbA1c

Sziasztok! Tudom, furán jön ki, hogy kérem a segítségeteket és azután nem fogadom meg. Elmondom, hogy Apu most egy hónapja volt először kardiológusnál, - jól meg is lepődtek ezen, nagy baja nincs, csak sok apróbb, amit kézben kell tartani. Hihetetlen szervezete van, vagy inkább öntudata, a...
  4. D

Vércukor érték HbA1c

Köszönöm, már napi 4 liternél tart...szerintem a veséje is kezd kiakadni...jövök éjjel hírekkel, vagy reggel...vagy amikor tudok.
  5. D

Vércukor érték HbA1c

Kedves Kata! Köszönöm szépen a gyors választ.... Az a helyzet, hogy a mentő a végső...(autónk nincs), a combnyaktörésénél jött ki a cukor, amikor 4 napig nem műtötték meg, mert mindig volt sürgősebb...nem akar kórházba....Ja, és ide a mentő eddig nem jött ki 2 órán belül.... Nagyon elkeserítő...
  6. D

Vércukor érték HbA1c

Kedves Mindenki! :) A segítségeteket szeretném kérni, MOST. Helyzet röviden: Édesapám, 81 éves, pár éve cukros, Diaprel Mr-t szed, napi 1 szemet. Eleinte mértük, aztán nem nagyon. Most egy hónapja a szívével lett mindenféle gondja, ezért egy rakás új gyógyszert kapott, többek között vérhígítót...
Oldal tetejére