A keresés eredményei

  1. S

    Insulinpumpa

    Köszönöm a válaszokat de mindig feltölti a kanült,vár míg pár csepp kicsöpög,figyelünk a buborékokra és jóval átszúrás előtt kivesszük a hűtőből az inzulint!Még is fel megy a vércukra!
  2. S

    Insulinpumpa

    Kedves Borka! Köszönöm de mindig ad be még többet is kanül csere előtt!Légtelenítésre is figyelünk!
  3. S

    Insulinpumpa

    Üdv!Szeretnék segítséget kérni!A feleségemnek most lett új inzulin pumpája (Spirit Combo)!Sajnos majdnem minden átszúrás után magas lesz a vércukor szintje!Így sok inzulint ad be és sok óra múlva pedig lemegy de jobban mint kellene!Akkor eszik,iszik majd megint fel megy!Kb. másnapra áll be a jó...
  4. S

    Insulinpumpa

    Accu chek pumpája van!A 45 fokoshoz nem adtak beszúrót így kézzel kellett szúrni!
  5. S

    Insulinpumpa

    Szia!Ő is 1 egységgel tölti fel a kanült és rendesen légteleníti a madzagot!90 fokosat használ volt neki 45 fokos de azt nagyon fájdalmas volt beszúrni!
  6. S

    Insulinpumpa

    Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!A feleségemnek inzulin pumpája van!Sajnos majdnem minden átszúrás után felmegy a cukor szintje vagy 15-re!Ilyenkor bead egy csomó inzulint és több óra múlva lesz csak jó vagy olyan is van hogy újra kell szúrni mert csak egyre feljebb megy a cukor szintje!Mi...
  7. S

    Insulinpumpa

    Légteleníti a kanült is!Merőleges fajta és 8mm!Ha esetleg nagyobb kanül kellene akkor amíg pent használt amin kisebb tű volt akkor az miért volt jó?Előre is köszönöm a választ!
  8. S

    Insulinpumpa

    Akkor tudok válaszolni ha Ő is itthon lesz!Addig is köszönöm a segítséget!
  9. S

    Insulinpumpa

    Légtelenítésre odafigyelünk,inzulincsomó nem hiszem mert változtatja a beszúrási helyeket!Kanülre gyanakszunk!A cégnél ahonnét a pumpa van ez a legkisebb fajta kanül amit a párom használ!Lehet hogy nagyobb kellene?
  10. S

    Insulinpumpa

    Üdv! Szeretném megkérdezni hogy másnak is van olyan hogy átszúrás után felfelé megy a cukor szintje és csak nagyon sok inzulin beadása után sokára áll helyre vagy még attól sem és újra át kell szúrni?A párom majdnem minden átszúrásnál így jár!
  11. S

    Insulinpumpa

    A mepore tapaszt darabra is lehet kapni a XV ker.-ben a Margit patikában kb 340 ft körül,elég nagy úgy hogy szabdalni kell.Sajnos nekem a szélei lejöttek sima Balaton víztől.Üdv.
  12. S

    Insulinpumpa

    Sziasztok.Próbálta már valaki a tegaderm tapasz helyett a mepore film tapaszt?
  13. S

    Insulinpumpa

    Üdv! A páromnak inzulinpumpája van kb 2éve,átszúrásnál majdnem mindig nagyon sokáig magas marad a cukorszintje sok inzulint kell beadnia és valamikor még akkor sem megy le a cukorszintje így újra át kell szúrnia!Mi lehet a gond mit tegyen hogy jó legyen!
Oldal tetejére