A keresés eredményei

  1. S

    Ízületi gyulladás, mint szövődmény

    A piros foltok nem éppen cukortól lehetnek, pajzsmirigy mellékvese.Az előző leírásban már emlitettem a kolloid ásványok használatát aztán enzymek használatát.Minél hamarább kezd hozzá annál jobb. Meg a Calcium hiány, a pezsgős tabletták csinálják a legrosszabbat amit lehet.
  2. S

    Izületi fájdalom

    Izületi gyulladás A fekete nadálytő tinktura izomrándulás,gennyes patanások,izületek,véraláfutások,ütések fálydalmak kezelésére ajánlatos. Belsőleg semmi képpen nem használni.Nyilt sebekre nem lehet de már probáltam viszérfekélynél.Használt. 100%-ban természetes növényi eredetű, kolloid...
  3. S

    Izületi fájdalom

    Kedves Ede, Az izületi fájdalmakra nem nagyon megfelelő a torna,sem a maszőr.Nagyon jó lenne orvost felkeresni de ha nincs orvos sem akkor bevált módszerem a fekete nadálytő tinktúrával való kezelés vagy ha nincs akkor esetleg krém is megfelel. Vannak tapaszok is de hatásuk nem...
  4. S

    Ízületi gyulladás, mint szövődmény

    Ízületi gyulladás Folytatnám,az izületi betegség nem a cukorbetegségből alakul ki. A kevés folyadék vagy a mellékvese müködése vagy lelki problémák stb.A lelki problémák megoldatlanságából nagyon sokféle betegség alakulhat ki.
  5. S

    Ízületi gyulladás, mint szövődmény

    az izületi gyulladás lassan tör fel a szervezetből.Főleg csonterősítő készítmények,kolloid ásványokra enzimekre van szükség.Az édesanyámnál jo eredményeket értem el.
Oldal tetejére