A keresés eredményei

1. A

Insulinpumpa

Köszönöm a választ. Még annyi a kérdésem, hogy nem akad be a vezeték fürdőzés közben, meg látszik rajta hogy micsoda, vagy azt hiszi egy kívülálló, hogy pénztárca. :rohog:
  2. A

Insulinpumpa

Kedves Sándor! Köszönöm a gyors válaszod. Annyit szeretnék még kérdezni, hogy ez a vízhatlan pumpatok milyen árban van? Köszönettel: Anonymus
  3. A

Insulinpumpa

Sziasztok! Mostanában nem voltam a fórumon, így az korábbi hónapok leveleit nem is olvastam. Nem kaptam valamiért e-mailben automatikus üzenetet sem. Nem is ez a lényeg, szeretnék tőletek tanácsot kérni, hogy a pumpával a nyarat hogyan oldjátok meg strandolás terén. Én még mindössze egy nyarat...
  4. A

Insulinpumpa

Szia Borka! A combra tehető tok mennyi helyet vesz igénybe a szoknya alatt? Ugyanis nekem van egy rövidebb enyhén bővülő szoknyám és most gondot okoz a pumpa viselése. Az a végső megoldásom, mivel nincs most még combra tehető tokom, hogy leveszem a pumpát, mivel még nem régóta használom és...
  5. A

Insulinpumpa

Szia! Nálam is volt hasonló jelenség, csak nekem nem volt annyira magas a cukrom és nem vettem le a pumpát, hanem egyből többet adtam be, jobban mondva kiszámoltam, hogy mennyi inzulinra lesz szükségem ahhoz, hogy aránylag rövid idő alatt, de nem túl gyors tempóban visszaálljon a normális...
  6. A

Insulinpumpa

Köszönöm gyors válaszod, akkor akár úgy láttam e-mailt is tudok küldeni neked? Annyit szeretnék még utolsónak kérdzeni tőled, hogy lehet hogy nem olvastad esetleg a korábbi levelemben, de nekem a pumpával a második hónap utántól lettek egyre jobb eredményeim és tartósan ezek fent is maradnak. Ma...
  7. A

Insulinpumpa

A történetemnek van előzménye is, de előtte én mindenképpen küldök neki egy e-mailt még a mai napon, meglátom hogy arra milyen választ kapok, nem akarom kikerülni. Amúgy azt szeretném megkérdezni még hogy privát üzenetet hogyan tudok küldeni? Kezdő fórumozó vagyok még. Segítséged előre is köszönöm!
  8. A

Insulinpumpa

A pumpám accu-chek spirit, azt hiszem a Roche (Magyarország)Kft. forgalmazza. Ezt azért kérdezed, mert minden cég másként ad támogatást illetve részletfizetési lehetőséget?
  9. A

Insulinpumpa

Részletfizetés Köszönöm az információkat, csak az az igazság hogy nekem a pumpatrénerem a részletfizetést egyáltalán nem hozta szóba, hanem hogy esetleg valamennyi összeget de jóval kevesebb mint felét, lehetne fizetni részletben, de a nagyobb részét ki kellene fizetnem a pumpának és a...
  10. A

Insulinpumpa

Aki a pumpás kezelést szeretné folytatni, de a próbaidő után még időre van szüksége pénz gyűjtésére, annak egyelőre vissza kell adni és majd utána próbaidő nélkül ismét kérheti? Ezt azért is kérdezem, mert ezzel egyáltalán nem vagyok tisztában, csak annyit tudok, hogy aki a próbaidő után...
  11. A

Insulinpumpa

Köszönöm a képeket!
  12. A

Insulinpumpa

Ez akkor tényleg nagyon jó! De gondolom akkor valahogy be kell állítani azt,hogy az e Még azzal érdemes tisztában lenni, hogy az inzulinpumpa az elején egyénenként változóan fel tudja borítani az eddigi vércukorértékeket. Idő kell hozzá, hogy a vércukor értékek a normálishoz megközelítően...
  13. A

Insulinpumpa

Inzulinpumpával kapcsolatos kérdés Köszönöm az információkat! Ezeket nagyjából már én is tudtam, de akkor is elég sok az ára a gyerekek térítési díjához képest. Mivel én most épp próbahónapot töltöm, az eddigiekben a reggeli cukorszintjeimmel voltak gondok, de már kezdek rájönni, hogy hogyan...
  14. A

Insulinpumpa

Inzulinpumpával kapcsolatos kérdés Üdvözlöm! Akkor ha jól értelmezem a 192.000 Ft-ra nincs semmiféle kedvezmény. Vagy esetleg valaki mégis hallott már valamilyen kedvezményről? Válaszukat előre is köszönöm!
  15. A

Insulinpumpa

Inzulinpumpával kapcsolatos kérdés Üdvözlök mindenkit! Köszönöm a korábbi válaszaikat. Annyit szeretnék kérdezni, hogy nekem mivel most próbaidő alatt vagyok az egyedüli gondom, hogy hajnalban és reggelre magasabbak az értékeim(12-13 de nem mindig egyformán) a pumpával már tudtam reggelre...
  16. A

Insulinpumpa

Inzulinpumpa nyáron Üdvözlöm! A következő kérdésem az lenne, hogy az inzulinpumpahasználók hogyan oldják meg a nyári strandolási időszakot? Nekem azt javasolták, hogy akkor se vegyem le, de akkor hogyan megyek vízbe, hogy vagyok bent a vízben szinte egész nap, nem beszélve arról, ha már...
  17. A

Insulinpumpa

Inzulinpumpával kapcsolatos kérdés Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy az inzulinpumpa kipróbálása után, ha úgy gondolja a páciens hogy szeretné folytatni a pumpa használatát, akkor hogyan tovább és milyen kedvezményekben részesülhet (ha van ilyen)? Vannak már iformációim, de szeretnék...
Oldal tetejére