A keresés eredményei

  1. L

    Potencianövelő

    Kedves zsoli968! Nem mindennel vagyok tisztában,mert a kedvesemnek volt ugye a problémája,és én csak az urológushoz kísértem el. Először is elment a körzeti orvosához,aki beutalta a közeli sztkba urológushoz és ajánlott egy fantasztikus szexuálpszichológust (nevet és tel. számot priviben...
  2. L

    Potencianövelő

    Hali! Képzeljétek a férjem is nagyon hasznosnak találta a hardboyt,őt is meggyőzte a tájékoztató, hogy ne valami internetes szemetet rendeljen. Azóta járt házi orvosnál - urológusnál és kapott vényt a kis kék csodáról. Jövő hétfőn kezdi el szedni, alig győzőm kivárni. ! :)
  3. L

    Potencianövelő

    Rendben,megpróbálok beszélni a dokival,örülök,hogy ez is rám marad a férjem helyett... és nincs valami bevált weboldal,ahol vmi tájékoztatót kinyomtathatok a férjemnek?
  4. L

    Potencianövelő

    szia halker! miért nem jók a webshopok? és nem volt cikis a háziorvosnál? mit mondtál? én nem bírnám! nem jön a doki is válaszolni? pedig örülnék neki :mad:
  5. L

    Potencianövelő

    Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni: férjem (43) nem tud úgy teljesíteni az ágyban,mint eddig,de ő nem tesz semmit! Azt mondja neki ez ciki. Nekem maradt a feladat,hogy találjak megoldást,de mivel én élőben nem intézhetem el a dolgokat így neten kutakodok :( Szóval ismertek olyan...
Oldal tetejére