A keresés eredményei

  1. T

    Potencianövelő

    Úgy látom rajtam kívül többen osztják azt az álláspontot,hogy csak az orvosnál és csak tőle szerezzünk gyógyszert. Én ezt már csak azért is preferálom mert barátom házassága megingott pont "amiatt" és gondolta gyorsan keres rá valami orvosságot....na persze az internet volt az első ahol megnézte...
  2. T

    Ne dőlj be az Interneten kapható hamisítványoknak!!!

    Aki először az oldalra téved, az azt látja, hogy "Rendeljen most", pedig az oldalon nem is lehet semmilyen gyógyszert kapni. Leír pár hasznos információt a merevedési zavarokról és a kamu gyógyszerekről, de sajnálom, hogy nem foglalkozik mélyebben a témával. A feléptítése nagyon tetszik
  3. T

    Potencianövelő

    Nekem inkább a szexdoktoros oldal segített. Rádöbbentem, hogy a problémámmal orvoshoz kell forduljak, ami nagyon nem szeretek :???: De inkább az, mint egy gyomormosás a bizonytalan eredetű szerek miatt.
  4. T

    Ne dőlj be az Interneten kapható hamisítványoknak!!!

    Szerintem ezeket a dolgokat bevizsgáltatják, és talán van bent valami olyan anyag, ami esetleg jó hatással van a vérkeringésre, és akkor már lehet árusítani, hirdetni! És emiatt hogy nincs bennük elég hatóanyag, olcsóbbak, és természetesen nem oldják meg a problémát! De ez csak az én véleményem!
  5. T

    Ne dőlj be az Interneten kapható hamisítványoknak!!!

    Hát igen, felelőtlenség! Szerencsére maradandó károsodása nem lett, de egy életre elment a kedve a kétes eredetű szerek használatától! És ezt azért osztottam meg veletek, hogy Ti ne essetek bele ebbe a hibába, már akit esetleg érint!
  6. T

    Ne dőlj be az Interneten kapható hamisítványoknak!!!

    Ismerősöm már befürdött egy hamisítvánnyal, olyan gyomorrontást kapott hogy 2 napig meg sem tudott mozdulni! És a poén hogy nincs baja, "csak úgy" gondolta kipróbálja! Ő sem az orvossal iratta fel, annyit mondhatok!
Oldal tetejére