Legutóbbi tartalom: Adingo

  1. Adingo

    Cukorbeteg gyermek

    Sziasztok mindenki ! Jó híreim vannak. Holnap jöhet haza a család. Már be állították az inzut, meglátjuk mi fog történni ezután. A kórházban előre produkálták a hipót, hogy lássuk, és a kislány átélje mit kell éreznie, és tennie ilkyenkor. Hát szép mondhatom, bár igazat adok nekik, csak ne...
  2. Adingo

    Cukorbeteg gyermek

    Köszi, el szomorítasz. De miért nem közlik ezt a tényt előre a szülővel, miért titkolóznak??? Hogy ne készülhessen fel anyagilag a delikvens?????? Azt értem, hogy nekik ez üzlet, de miért nem lehet ezt humánusan kezelni??????:rohog:
  3. Adingo

    Cukorbeteg gyermek

    Létezhet az, hogy a kórházi elbocsájtáskor derül ki, mennyi a számla?? Nejem ma hívott, hogy 1600ft/nap az ő ottani kajája, amiért erőszakkal bent tartják míg megtanulja az inzulin beadását. Lehetséges ez????
  4. Adingo

    Ujjszúró

    Hát remélem hamar beletanulunk ebbe az egész élet vitelbe.
  5. Adingo

    Ujjszúró

    1500 Angol Fontért az Angol rendőr is megmondja, hogyan nem lehet menetközben dvd filmet nézni. Ahogyan azt egy Cseh sofőr tette az árokban kikötve éjjel.
  6. Adingo

    Ujjszúró

    Köszi neked is a biztatást. Ahogy padlón voltunk pár napja, kezdek megbékélni a dologgal. Az az igazság, a sógorom cukis, és az ő mérőjét elkunyizva derült ki a baj!!!! 23 as volt az értéke a kislánynak, és semmi előjel!!!!!! tehát egyenlőre lesz 2db mérő, de úgyis kell újabb. Ne kérdezd a...
  7. Adingo

    Ujjszúró

    Ne izélj már !!! CSAK "DB????? Azt hittem 22db. Utánna fogok nézni!
  8. Adingo

    Ujjszúró

    Minek után én,mi most kezdjük ezt az egész vesszőfutást, így ha nekem adódik valami Új cuccos, biztosan nem 1db-ot veszek ha elfogadható az ár kint.
  9. Adingo

    Ujjszúró

    Hát ha kint megértik azt amire ti idehaza gondoltok, akkor szerintem előbb-utóbb menni fog a dolog. Max kicsit tapogatódzok kint, hogy hol lehet gyorsan beszerezni. Ugye nem kereskedelmi mennyiség kell?? "orvosi karkötö" Mert sztem az már valami elosztóban lesz.
  10. Adingo

    Ujjszúró

    Ha gyorsan szükségetek van rám, írjatok magánba, de még pár nap nemigen leszünk mail közelbe. Most épp Prágából gépelek nektek. De ha kell megadom a számomat is. Nem titkos.
  11. Adingo

    Ujjszúró

    Ha nem így gondolnám, már rég halott ember lennék. Nekem már kijutott annyi az élettől, mint másnak 3x is.
  12. Adingo

    Ujjszúró

    Ok. Ő az Új kis betegünk.A becsületes neve, Írisz-Anna, és Októberben volt 8éves.
  13. Adingo

    Ujjszúró

    Figyu, csak össze kell szedni a dolgokat, eljuttatni hozzám a listát, és máris intézem a továbbiakat. Nem tudom ez a vásárlás hogyan megy? Kint elfogadják e a Magyar receptet??? Azt tudom egyszer Svájcba váltottam be egy recept fájdalom csillapítót, az összeg hallatán már nem fájt semmim, és...
  14. Adingo

    Ujjszúró

    Isten király vagy !!!!!! THX !!!!!
  15. Adingo

    Ujjszúró

    Semmi gond !!!!!! Idegesít az a fránya fotó !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oldal tetejére