Legutóbbi tartalom: ildikó

1. ildikó

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

Szia Cipócska! Annyira meg tudlak érteni, az én fiam is 13 hónapos volt, mikor diabos lett. Egy év, mire pumpát kapott, az maga volt a POKOL, étkezéstől-étkezésig éltük, szörnyű volt. Nálunk meg ellenkezőleg volt, nem akart enni. Erre az egy évre, hogy mit, mikor, hogyan csinált nem is...
  2. ildikó

Cukorbeteg gyermek

Még nem látta. Vagy a nyáron lett ennyire ilyen, vagy inkább csak most tűnt fel. Csak a karja olyan.
  3. ildikó

Cukorbeteg gyermek

Szia! Péternek pont ilyen a karja, és én is tanácstalan vagyok. Nem csomós, csak olyan pupos, mint ahogy írtad. Most lejjebb tettem a kanült,de fájt neki, meg félek, hogy el is görbül a vézna karjában.
  4. ildikó

Vércukormérők

Sziasztok! Megvan az első HgA1c eredmény IDEÁLLAL. Alámér, vagy nem mér alá, nem méregetem mással, jók voltak a cukrai, voltak kilengések is, nem tudja megmondani, hogy 5,7 vagy 4,7 a pillanatnyi cukra, 6,7% lett. Ilyenre számítottam. Úgyhogy megtartjuk az Ideált!
  5. ildikó

Szia! És mennyi ch-ra kap 2 egység inzulint? Mert nekem az nagyon soknak tűnik. Az én fiam 7 éves, és 50 g ch-ra kap ennyi inzulint. És 50 g ch-t egyszerre nem is nagyon eszik. Aludni? Friss pici diabossal? Nem akarlak elkeseríteni! Péter 13 hónaposan lett az, és kb. 4 éves kora után mertem...
  6. ildikó

Vércukormérők

Én nem akarok belekotyogni, de ha az Ideál plazma-közeli értéket mér, akkor jóhogy nem fog egyezni egy szöveti-mérővel. Vagy nem???
  7. ildikó

Vércukormérők

Szokásos éves hányás. És mi ezt nem ússzuk meg kórház nélkül. Most nagyon siettünk, mert 3,5 cukival nem tudtam mit kezdeni, mindent kihányt. Ma már eszik, de nem az igazi még.
  8. ildikó

Vércukormérők

Sziasztok! Van nekünk is Ideál-unk, mert lejárt a 6 év. És persze, pont kórházban vagyunk, úgyhogy fogom tudni összehasonlítani vénás vérrel. Itt azt mondják, hogy már volt összehasonlítás, és 3 tized eltérés volt. Használhatóság: kicsit lassabb, mint az Xceed, de vérből iszonyű kevés kell, és...
  9. ildikó

Vércukormérők

Sziasztok! Ha van esetleg még olyan, aki használ Personal tesztcsíkot, és szüksége lenne rá, az vegye fel velem a kapcsolatot! Üdv.: Ildikó
  10. ildikó

Insulinpumpa

Umbra! Mi 1 évet küzdöttünk a pennel, és az maga volt a pokol, életem legnehezebb időszaka volt. A pumpát semmi pénzért nem engedném letenni. Péter is medencézik, van, hogy 2 órát is, és simán jók a cukrai. Előtte megmérem, ha jó, akkor mehet, ha magasabb, akkor beadom 1 óra bázisát. Aztán...
  11. ildikó

Vércukormérők

De már megint miért kell ekkora???? Miért kell nagyobb kijelzó? Vagy legyen nagy kijelző, de alatta csak akkora legyen, ahova az a két gomb elfér. Én ezért szeretem az Xceed-et (meg mindenki a családban!), mert pici, kézreálló. De ha ennek támogatott lesz a csíkja, és "jól fog mérni", akkor...
  12. ildikó

Insulinpumpa

Sziasztok! Mi is túl vagyunk nyaraláson, meg itthon is napi szinten medencéznek, de nálunk még soha nem jött le a tapacs. És megvan az új pumpánk, szép kék, Péter kedvenc színe, Medronic Veo. Kicsit más menüje van, mint az előzőnek, nagyon pici inzulint is tud adni (hajj, de jó lett volna 2...
  13. ildikó

Szia! És azt látja ez a kedves drnő, hogy mennyit küzdesz azért, hogy ilyen értéke legyen? Mert ez így nem megy ám hosszú távon! Mindenki, de legfőképp te tönkremész! Üdv.: Ildikó
  14. ildikó

Insulinpumpa

Sziasztok! Több "gondom" is van. Először is véletlenül leiratkoztam egy topic-ról, hogyan kell visszaállítani, hogy megkapjam mindig az e-mail címemre? 2. Elromlott az Accu-Chek cukormérőnk, visszaküldtem, nem tudták megcsinálni, küldtek egy újat, a feketét. Nagyon nem tetszik, olyan lötyögős...
  15. ildikó

Cukorbeteg gyermek

Nézzétek az RTL híradót MOST!
Oldal tetejére