Legutóbbi tartalom: Jociolaszi

1. Jociolaszi

Segítség, cukorbeteg lettem!!

Nagyon szépen köszönök mindent itt leszek folyamatosan,már most pár nap alatt mióta megtaláltam a fórumot rengeteget tanultam. Még sok mindennel nem vagyok tisztában de olvasom a fórumot tovább.
  2. Jociolaszi

160Ch van előírva most próbálom nagyon betartani tesztcsíkom van pár dobozzal most mérem nagyon sűrűn mert a doki mondta de mindig mérem étkezés után 1.5 órával is meg még plussz többször is. A múlt héten éjszakás voltam este6-reggel6ig. Vacsiztam 22órakor 2zsemle sonkás éjfélkor 18.6 majd...
  3. Jociolaszi

Szia köszönöm a gyors választ. Nem mindent írtam le részletesen egy éve a victoza mellé Metfogamma 1000mg-t szedek 3x1 A cukraim az utobbi honapban szálltak el éjszaka is 15-20 között volt ma 5nap inzulin kezelés elteltével kezd javulni de ma éjszaka 3kor megint úgy begörcsölt a vádlim hogy...
  4. Jociolaszi

Sziasztok 2007-től vagyok 2tip cukorbeteg akkor nagyon görcsölt a vádlim éjszakánként. Nem birtam elmentem az orvoshoz 20volt a cukrom. Diéta amit nehéz betartani mert fizikai melót végzek nehezen ment.Akkor adimettel kezdtem 8,2 hba1c volt. Azóta állandó gyógyszercsere egy éve victoza 1.8...
Oldal tetejére