Legutóbbi tartalom: Mackoka

1. M

Vércukormérők

Kedves Péter! Azt hiszem teljesen korrekt,és kimerítő adatközlést kaptam tőled. A hozzászólásodat olvasva a bennem felmerülő kérdés a következő: Azt írod: "Önellenőrzésre szolgáló kézi készülékek alapján szigorúan tilos diagnózist felállítani és gyógyszeradagolást beállítani". Én, mint már...
  2. M

Vércukormérők

Méry VS Accuchek Köszönöm a kimerítő válaszokat, igen sok infót szereztem belőlük, lassan képzett laborosnak érezhetem magam... Ahogy szavaitokból kiveszem a dolgot, itt inkább mindenki az Accuchek mérőt ajánlja, mintha annak nagyobb becsülete lenne itt a fórumon. Esetleg van valaki, aki...
  3. M

Vércukormérők

Szia Köszönöm a részletes válaszodat. Megpróbáltam a javaslatod szerint, két külön szúrásból mérni, az eredmény: 13,4 Accuchek, 9,1 Méry, aztán több alkalommal is, jellemzően a Méry 3-3,5 alacsonyabb értéket mutat. Azt írod, a Mérynél tilos nyomni az ujjat?? Ez miért van így? Illetve egészen...
  4. M

Vércukormérők

Mi az igazság? Sziasztok! Én egy frissen insulinra állított, 2-es típusú cukorbeteg vagyok! A fórumot visszaolvasgatva sok hasznos infót találtam, de van egy problémám, amelyben a hozzászólások nagy száma miatt nem tudok dönteni: Tablettás cukorbeteg korszakomban egy Accuchek active...
Oldal tetejére