Legutóbbi tartalom: PuMuKli

1. PuMuKli

Cukorbeteg kamasz

sziasztok! én is kamasz vagyok:D hogy őszinte legyek én is minden ellen lázadok mint a normális kamaszok, de én nem azzal h csak azért is cukrosat eszek, jó nem mondom h nem szoktam de bennem nincs az h csak azért egyek cukrosat én más ellen lázadok, kb minden ellen!! de azért nem szeretnék se...
  2. PuMuKli

Cukorbeteg gyermek

Oké akkor felveszem msn-re:) Nekem van egy kutyum ők 11 voltak tesók:D olyam édik voltak:D a Cicumat is láttam ici-picinek csak sajna már kb 3 hetes lehett mikor megtaláltam mert a Szöszy az anyacica jól eldugta őket igaz a Szöszyt is befogadtuk:)
  3. PuMuKli

Cukorbeteg gyermek

LOVAGLÁS ÉS BARÁTOOKAL HÜLYÜLÉS MINDEN MIENNYISÉGBEN + MEG MOST TERHES A CICÁM ÉS PÁR HÉT MÚLVA SZÜLNI FOG ÉS OLYAN ÉDES:D annyit eszik mit egy viziló és mindig mikor hívom rohan felemelt farokkal s bújik hozzám és dörgölőzik ésha kicsi abba hagyom a simagatást leül elm és a mancsával piszkálja...
  4. PuMuKli

Cukorbeteg gyermek

Oké köszi mindenkinek a bíztatást! De még nem tervezek babát..áhh majd 8-10 év múlva..:) engem más érdekel:P
  5. PuMuKli

Cukorbeteg gyermek

Kedves Tímeácska! Fogalmam sincs hogy mi leszek:) amúgy még csak 7-es vagyok egy évvel később mentem suliba:) de én szivesen lennék szinész és sok tanárom is mondta hogy sok tehetségem van a szinészi pályához:) meg nagyon jól rajzolok is:) szóval lehet hogy vaami művészi izé leszek:) jah és...
  6. PuMuKli

Cukorbeteg gyermek

Igen én vagyok a képen:D a "szerelmemmel" Alival:D igen rendszeresen lovagolok, már 6 éve. Először angoloztam 6 évig és most kezdtem el kb 2 hónapja westren lovagolni, most nagyon jóó a westren és imádom nem bántam meg h először angoloztam mert ott megtanultam az alapokat:)Angolba letettem a...
  7. PuMuKli

Cukorbeteg gyermek

Kedves Sani! Nem ,nem voltam táborba és őszintén szólva nem is izgat nagyon a dolog.Semmi kedvem egész nap azt hallgatni hogy mint mondanak az orvos, kicsit én önfejű vagyok tudom de soha nem vonzott a dolog. Meg én szinte egész nyáron a Balatonon vagyok mert ott van nyaralónk és a mamámmal meg...
  8. PuMuKli

Cukorbeteg gyermek

Tímeácska! Nekem 3 éve van pumpám! Először H-Tronplus volt 2 évig és most decembertől azaz 2007 decemberétől van Accu-hek-em. Az osztály társaim már megszokták de soha nem piszkáltak vele és szinte nekik se tünik fel:)
  9. PuMuKli

Cukorbeteg gyermek

Igazából nem érzem a hátrányát szinte fel sem tűnik,csak h nem ehetek cukrosat,de addig se voltam oda az édességért :) Amúgy legalább nem mennek tönkre a fogaim:D De kb nem gátol semmiben :D
  10. PuMuKli

Cukorbeteg gyermek

és velem egykorú esetleg téleg nincs??? Én szívesenbeszélgeteg bárkivel :D
  11. PuMuKli

Cukorbeteg gyermek

amúgy rajtam kivül van valakinek pumpája??:)
  12. PuMuKli

Cukorbeteg gyermek

jajj rosz lehet 8 éves annak lenni :S mondjuk én is 8 évesen lettem az :(:)
  13. PuMuKli

Cukorbeteg gyermek

Vagy bárki aki kb egyidős velem ,mert szivesen beszélgetnék bárkivel :D
  14. PuMuKli

Insulinpumpa

Kedves mindenki! Nekem van pumpám méghozzá " Accu-Chek Spirit " de azélőtt " H-TRONplus " volt. Szóval ha bárkinek van vmi kérdése nyugodtan kérdezzen. :)
  15. PuMuKli

Cukorbeteg gyermek

Van itt valaki aki 14 éves korüli lány fiú,mert szivesen beszélgetnék valakivel aki szintén cukor beteg???? :)
Oldal tetejére