Legutóbbi tartalom: sana

1. S

Insulinpumpa

Szia Kriszta! Mi ott vagyunk megfogva, hogy délben is kap inzulint, a pumpával meg pláne nincs étkezés bólus nélkül. Az szuper, hogy nálatok ez megy így! Meg hogy az oviban is így együttműködnek. A mi óvonőink is nagyon aranyosak voltak, és segítőkészek, de nem nyúltak bele a kezelésbe. Üdv...
  2. S

Insulinpumpa

Szia, kedves Napocska! Köszönöm válaszod, sajna a férjem lisztallergiájával nem tudunk foglalkozni, két diétára nincs pénzem, de megnéztem az oldalt, kedves vagy! Azt nem tudom csak, hogyan lesz az iskolában, ha eltérő cukrokra eszik felügyelet nélkül? Hogyan korrigálom, hogyan pótlom, ha nem...
  3. S

Insulinpumpa

Szia, kedves Christina! Igen, jó kérdés...Ezt is megpróbáltuk...De egy fél év után rájöttem, hogy nem működik...A gyerek mellet az anyának van helye...Mondjuk, este 6- kor hazamész, és a gyerek még mindig pizsamában van...Ide tettem volna egy mosolyt, de nem találom...
  4. S

Insulinpumpa

szia, kedves Gretta! A nikinek mindig rosszak voltak a cukrai, szinte teljesen kaotikusak, pontos diéta mellett. Ezért javasolták a pumpát. Most nagyon jó eredményeink vannak, most is 5.4. Sajnos nem tudom kire hagyni, és a pumpa már két hónapja megvan, de csak egy hete jók a cukrok,- mióta...
  5. S

Insulinpumpa

Szia, én is üdvözöllek! Sajnos, nekünk előtte volt egy daganatunk is, amiből kigyógyult, szerencsére...anyagilag ez is nagyon nehéz volt, de az, hogy nem tudok dolgozni, most még nehezebb...Mivel munkát nem találtam a közelben...Fel kellett mondanom a munkahelyemen, én 12 óráztam a...
  6. S

Insulinpumpa

Sziasztok! Most regisztráltam, nekem egy 6 éves kislányom van, aki már két és fél éve cukorbeteg, és semmiféle inzulinkezelés nem vált be, ezért most pumpánk van. A Nikim egy tündér, okos, bátor, most már kezd türelmes is lenni...Először nem sikerült jó cukrokat elérni a pumpával sem, mert...
Oldal tetejére