Új moderátorok: kmolli , Tímeácska , szentgyorgyipal

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Kedves tagok,
<o></o>
A cukorbeteg szekció moderátor választás eredménye alapján 3 tagunk lett moderátor:

kmolli , Tímeácska , szentgyorgyipal
(A kéréseknek megfelelően a 3 moderátoros megoldás mellett döntöttünk + így a nemek aránya is viszonylag rendben van :p)
<o></o>
Gratulálunk! (vagy sajnálhatjuk őket :mrgreen:)<o></o>
Kérem itt (vagy privát üzenetben) jelezzétek, ha valamelyikőtök mégsem él a lehetőséggel.<o></o> Ha nem érkezik kifogás, holnap átraklak benneteket a moderátori tagcsoportba.
<o></o>
Már valahol szóba került, de ismét:
<o></o>
Moderátori jogosultságok:
A moderátor jogosultsággal rendelkezik az üzenetek és témák áthelyezésére/törlésére, adott esetben egy-egy tag végleges, vagy ideiglenes kizárására. Bejárást kap a nem publikus modi fórumba, ahol a (majdani) többi modival és adminnal (a drinfo.hu üzemeltetőivel) beszélheti meg az ügyes bajos dolgokat, javaslatot tehet új fórum létrehozására stb.

Moderátori vállalások:
Egyenlőre kicsi a közösségünk, ezért ez nem jelent extra időt...a szokásos heti pár alkalmas fórumlátogatás úgy is adott.
<o></o>
Általános szabály, hogy a moderátori lépéseknek összhangban kell állnia a közösség többségének akaratával.

Köszönöm az egész közösség részvételét...remélem beválik... :)
 

Sani

Új tag
Gratulálok lányok és szentgyorgyipal!
Biztos vagyok abban, hogy így hárman semmiféle személyes érzés nem lángolhat fel a döntésetek közben.
Örülök, hogy így alakult!
 

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Kmolli-nál és Timeácska-nál beállítottam a moderátori jogokat :)...Szentgyorgyipal-tól még nem kaptam választ.
 

tímeácska

Őstag
Én személy szerint igyekezni fogok racionálisan gondolkodni, mielőtt cselekednék... Mérlegelni, megbeszélni, cselekedni... És bizonyos szinten, adott esetben személyektől elvonatkoztatni (ismerős, barát, stb.)... Remélem sikerülni fog, ezt kívánom moderátor társaimnak is!!! Jó együttműködést Mindenkinek (nem csak a moderátoroknak!!!)!
 
Tisztelt szerkesztőség! Kedves Goyo!
Megtisztelő a feladat, hogy moderátorként járuljak hozzá a fórum tevékenységéhez. Minden erőmmel azon leszek, hogy ezt a feladatot a legjobban végezzem el, Önökkel és a két másik moderátorral egyetértésben. Szükségesnek tartom azonban, hogy a feladatainkról pontos leírást ("munkaköri leírást") kapjunk.
Tisztelettel:
Szentgyörgyi Pál
 
H

hypohonder

Vendég
Sajnos néhány kedves fórumtársam és a sors szeszélye "jóvoltából" csak most tudok én is gratulálni a moderátoroknak - de nem hagynám ki az alkalmat, tehát: jó erőt, egészséget kívánok mindhármunknak!!!
 
Oldal tetejére